O projektu

Drazbe.finance.si so nov iskalnik posla! Imate novce in bi imeli še ovce? Imate denar pa iščete posel? Bi kupili pašnik, snežni top, stanovanje? Morda poceni gostilno, hotel na rivieri, kočo na smučišču? Prodaja iz stečaja ali nakup namesto poslovni brezup  - to ponujajo  drazbe.finance.si.


Drazbe.finance.si je nov spletni portal, na katerem bomo ažurno objavljali razpise in oglase prodaj premoženja v insolvenčnih in izvršilnih postopkih! A, ne samo to! Z razliko od ostalih dražbenih portalov, bomo za vas pripravili uredniško vodene in novinarsko pripravljene vsebine. Povedali vam bomo, katera je top nakupna priložnost, opozarjali vas bomo, kdaj je zadnji hip, da pripravite denar, kdaj se kaj splača, kdo so vaši tekmeci in kako skleniti posel.


Portal ureja Aleš Perčič.  Seveda nismo perfektni. Veliko je prostora za izboljšave. Zato vas prosimo, da nasvete, predloge, kritike,  razpise prodaj in fotografije premoženja pošljete na spletni naslov drazbe@finance.si ali ales.percic@finance.si.