DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Spletna dražba: Pošta prodaja 16 nepremičnin po Sloveniji

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
nepremičnine   dodaj
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
Pošta dodaj
World Trade Center dodaj
 
Čas branja: 5 min
10.03.2020  13:07
Spletna dražba bo 18. marca
Spletna dražba: Pošta prodaja 16 nepremičnin po Sloveniji

Obveščaj me o novih člankih:  
nepremičnine   dodaj
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
Pošta dodaj
World Trade Center dodaj

Pošta Slovenije bo na spletni dražbi dražbene hiše Unija, ki bo 18. marca, prodajala 15 nekdanjih poštnih poslovalnic in poslovno stavbo v Novem mestu. Glede na prejšnje dražbe so cene nekaterih poslovnih prostorov nižje do 10 odstotkov.

Naprodaj so poslovni prostori v Ljubljani, Destrniku, Grižah, Kobilju, Mačkovcih, Mali Nedelji, Mariboru, Novem mestu, Odrancih, Ptuju, Spodnji Idriji, Strugah, Šalovcih, Velenju in Zgornji Ložnici. Na nekaj poslovnih nepremičnin opozarjamo spodaj, podatke o vseh drugih dobite na spletnih straneh Unije dražb.

Poslovna stavba v Novem mestu za 899 tisočakov

Na spletni dražbi je naprodaj poslovna stavba na naslovu Novi trg 7 v Novem mestu. Skupna površina trinadstropne stavbe je 2.096 kvadratnih metrov. Zgrajena je bila leta 1961, leta 1990 je bila obnovljena streha, leta 1994 pa fasada. V kleti so delovni, pisarniški in tehnični prostori, ki so večinoma prazni. V pritličju so poleg poštne poslovalnice in preostalih nadstropij pisarniški prostori, od katerih jih je nekaj oddano v najem, nekaj pa jih uporabljajo uslužbenci Pošte. V stavbi sta tudi večja dvorana in sejna soba. Skupaj s poslovno stavbo se prodaja tudi več funkcionalnih zemljišč, na katerih so dovoz in parkirišča, in 12 parkirnih mest v kleti bližnje garažne hiše. Izklicna cena je določena pri 899 tisoč evrih in je glede dražbo septembra lani, ko se je stavba prodajala prvič, nižja za tretjino. Podrobnejše informacije o nepremičnini najdete na spletni strani Unije dražb.

Prostori v WTC za 160 tisoč evrov

Znova je naprodaj 229,8 kvadratnega metra velik poslovni prostor v kleti trgovsko-poslovnega kompleksa WTC za Bežigradom. Dostop do poslovalnice je mogoč po stopnicah z glavne ploščadi pred stavbo. Gre za sodobno stavbo, zgrajeno leta 1993. V naravi poslovni prostor zajema prostor za zaposlene (125,2 kvadratnega metra), površine za stranke (79,1 kvadratnega metra) in zunanje prodajne površine velikosti 25,5 kvadratnega metra. Prostori so urejeni in opremljeni s pohištvom in so v neposredni bližini samopostrežne restavracije in lekarne. Izklicna cena znaša 160 tisoč evrov.

Poslovalnica v Mali Nedelji za 55.900 evrov

Pošta Slovenije prodaja tudi dobrih 177 kvadratnih metrov veliko nekdanjo poštno poslovalnico v Mali Nedelji v občini Ljutomer. Poslovni prostori so v pritličju in kleti poslovno-stanovanjske stavbe in obsegajo prostore za stranke, delovne površine, dva ločena delovna prostora s skupnim hodnikom in sanitarijami ter prostore v kletni etaži. Dostop je urejen prek dveh ločenih vhodov. Izklicna cena na dražbi je 55.900 evrov.

Poslovalnica v Mariboru za 128.900 evrov

Za 128.900 evrov bo na spletni dražbi naprodaj poslovalnica v Mariboru. Gre za prostore v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe na naslovu Na trati 3, ki je bila zgrajena leta 1996. Prostori merijo 146,4 kvadratnega metra in obsegajo predprostor, prostor za stranke, delovne in skladiščne prostore, kuhinjo, garderobo s sanitarijami, trezor in kurilnico. So klimatizirani in delno opremljeni s pohištvom. V kompletu se prodajata še zazidljivo zemljišče ob stavbi s 481 kvadratnimi metri in garaža.

Pošta v Šalovcih za 44.900 evrov

Po izklicni ceni 44.900 evrov je naprodaj nekdanja poštna poslovalnica v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe v Šalovcih. Skupna površina poslovnih prostorov je 115,5 kvadratnega metra. Prostori obsegajo površine za zaposlene (73 kvadratnih metrov), površine za stranke (25 kvadratnih metrov) in garažo (17,5 kvadratnega metra). Del prostora za stranke je oddan v najem kot samostojen prostor z ločenim vhodom iz skupnega vhoda. Ob prodaji se vse pravice in obveznosti iz naslova oddanega prostora v najem prenesejo na novega lastnika.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki