DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

12 poštnih poslovalnic, ki jih boste lahko dražili prihodnji teden

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
pošta   dodaj
dražba   dodaj
Pošta dodaj
World Trade Center dodaj
Občina... dodaj
 
Čas branja: 4 min
05.12.2019  16:07
Spletna dražba bo v sredo, 11. decembra, rok za plačilo varščine pa je torek, 10. decembra
12 poštnih poslovalnic, ki jih boste lahko dražili prihodnji teden
Foto: Posta

Obveščaj me o novih člankih:  
pošta   dodaj
dražba   dodaj
Pošta dodaj
World Trade Center dodaj
Občina Hrpelje-Kozina dodaj

Prihodnji teden se boste lahko na spletni dražbi dražbene hiše Unija potegovali za 12 nekdanjih poslovalnic Pošte Slovenije po vsej Sloveniji. Najugodneje bodo na voljo poslovni prostori pri Pristavi pri Mestinju s ceno 15.500 evrov, najdražji pa je za Bežigradom v Ljubljani, ki bo lahko vaš za 168 tisoč evrov in je v tokratni prodaji tudi največji. Od 12 nepremičnin, ki so na voljo na dražbi, so štiri prvič naprodaj, preostalim pa so v primerjavi s prejšnjo dražbo izklicne cene znižali za petino. Poudarili smo pet najzanimivejših:

Poslovni prostor v okolici Žalca za 51 tisoč evrov

V naselju Griže v okolici Žalca je v večji stavbi nekdanja poslovalnica Pošte, ki jo boste lahko dražili na spletni dražbi. Stavba je bila zgrajena leta 1956, leta 1975 pa je bila obnovljena streha. Prostori pošte so bili obnovljeni leta 2014 in so prazni. Merijo 91 kvadratnih metrov in obsegajo vetrolov, površine za stranke, površine za zaposlene, zaledne delovne prostore, skladišče, hodnik in sanitarije. Dostop do prostorov je mogoč prek dveh vhodov. Izklicna cena je 51 tisoč evrov. Predkupne pravice imajo solastniki zemljišča in občina Žalec.

Nekdanja pošta v Gozdu - Martuljku

Prazni poslovni prostori so naprodaj tudi v naselju Gozd - Martuljek. Ležijo v pritlični etaži večje hiše le lučaj od glavne ceste na naslovu Zgornje rute 50a. Stavba je bila zgrajena leta 1996. Skupno poslovni prostori merijo 79,7 kvadratnega metra. Obsegajo površine za zaposlene, površine za stranke, zaledne delovne prostore, hodnik in sanitarije. Prostori imajo dva ločena vhoda. Delno so opremljeni s pohištveno opremo. Ogrevanje je centralno na kurilno olje iz skupne kurilnice. Izklicna cena je določena pri 41 tisočakih.

Nekdanja poslovalnica v ljubljanskem WTC

Spet se boste lahko potegovali za 229,8 kvadratnega metra velik poslovni prostor v kleti trgovsko-poslovnega kompleksa WTC za Bežigradom. Gre za sodobno stavbo, zgrajeno leta 1993. V naravi poslovni prostor obsega zaledne delovne prostore, prodajne površine, namenjene strankam, in zunanje prodajne površine. Prostori so urejeni, opremljeni s pohištvom in so v neposredni bližini samopostrežne restavracije in lekarne. Objekt je na ureditvenem območju centralnih dejavnosti, ki dopušča trgovsko, oskrbno, storitveno, upravno, vzgojno-izobraževalno in druge namembnosti. Izklicna cena pri predhodni dražbi je bila 207 tisoč evrov, tokrat pa je bila znižana za slabih 20 odstotkov, na 168 tisočakov, kar je 730 evrov za kvadratni meter.

Poslovalnica v Obrovu za 27 tisočakov

Pošta Slovenije prodaja tudi poslovalnico v naselju Obrov v občini Kozina. Poslovni prostor v pritličju stavbe meri dobrih 99,2 kvadratnega metra in se skupaj z opremo prodaja po izklicni ceni 27 tisoč evrov, kupec pa bo moral poravnati še davek na promet nepremičnin. Stavba, v kateri so prostori, je bila zgrajena leta 1975. Poslovalnico sestavljajo prostor za stranke, sanitarije in prostor za dostavo, pripadajo pa mu še sorazmeren del kleti in parkirišč pred objektom. Predkupno pravico pri nakupu ima Občina Hrpelje - Kozina. Prostori so prazni.

Nekdanja pošta na Ptuju

Naprodaj bo tudi 47 kvadratnih metrov velika poslovalnica na Ptuju. Je v večji stavbi, ki je bila zgrajena leta 1996. Obsega prostor za stranke in delovne površine s trezorjem. Sanitarije so v souporabi in so skupne za celotno etažo stavbe. Dostop je urejen prek avle, do katere se pride prek skupnega vhoda v stavbo. Prostori so klimatizirani in delno opremljeni s pohištveno opremo. Poslovni prostori so v gospodarski coni ter namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti. Izklicna cena je določena pri 40.900 evrih.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki