DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

15 poslovalnic Pošte Slovenije, ki gredo na dražbo oktobra

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
pošta   dodaj
dražba   dodaj
Pošta Slovenije dodaj
Pošta dodaj
Vladimir Guzej dodaj
 
Čas branja: 4 min
25.09.2019  17:17
Izklicne cene se začnejo pri 14.500 evrih in segajo do 335 tisoč evrov. Spletna dražba bo 2. oktobra.
15 poslovalnic Pošte Slovenije, ki gredo na dražbo oktobra
Poslovni prostor v Obrovu je naprodaj za 29.900 evrov.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
pošta   dodaj
dražba   dodaj
Pošta Slovenije dodaj
Pošta dodaj
Vladimir Guzej dodaj

Pošta Slovenije bo na dražbi na začetku oktobra na spletni strani dražbene hiše Unija iskala nove lastnike za 15 poslovnih prostorov po celotni Sloveniji. Popoln seznam nepremičnin najdete v tabeli na dnu članka. Najugodneje bo naprodaj nekdanja poslovalnica pošte v Artičah v okolici Brežic, katere izklicna cena se začne pri 14.500 evrih. Najdražje je naprodaj poslovalnica v Izoli, katere izklicna cena je določena pri 335 tisoč evrih. Poudarjamo pet najzanimivejših. Dodatne informacije o posameznem poslovnem prostoru najdete pod vsakim predmetom prodaje na spletni strani.

Poslovalnica pošte v Izoli

Poslovni prostori v Izoli so v pritlični etaži na Morovi ulici, kjer trenutno še vedno posluje izolska pošta. Nepremičnina je etažno razdeljena. Prostora poslovalnice merita 85,2 in 110,8 kvadratnega metra. Pripadata ji tudi dve parceli pred poslovalnico, ki skupno merita 102 kvadratna metra. V kompletu so naprodaj še garažno mesto ter shrambi v sosednji stavbi. Nepremičnina obsega vetrolov, prostor za stranke, zaledne pisarniške in storitvene prostore, arhiv, trezor, čajno kuhinjo in dvojne sanitarije. Prostori so opremljeni s pohištveno opremo in klimatizirani.

Stavba je bila zgrajena leta 1997, prostori pa so na območju površin, namenjenih za turizem. Pošta Slovenije bo v prostorih ostala do konca leta 2019. Izklicna cena je določena pri 335 tisoč evrih.

Poslovalnica v Mariboru s stavbnim zemljiščem in garažo

Za 140 tisoč evrov bo na dražbi naprodaj poslovalnica v Mariboru z naslovom Na trati. Pritlični poslovni prostori so bili zgrajeni leta 1996 in merijo 146,4 kvadratnega metra. Obsegajo predprostor, prostor za stranke, delovne in skladiščne prostore, kuhinjo, garderobo s sanitarijami, trezor in kurilnico. So klimatizirani in delno opremljeni s pohištvom. V kompletu se prodajata še zazidljivo zemljišče ob stavbi s 481 kvadratnimi metri in garaža. Trenutno v prostorih deluje poštna poslovalnica, ki bo nehala delovati 1. oktobra. Do predaje novemu lastniku bo pošta prostore izpraznila.

Poslovni prostori v Sežani za 120 tisoč evrov

Naprodaj je tudi nekdanja poslovalnica pošte v Sežani na Partizanski cesti. Prostori so prazni, razen manjšega dela, ki je oddan v najem. So v pritličju stavbe, ki je bila zgrajena leta 1990. Prostori nekdanje poštne poslovalnice velikosti 133 kvadratov so etažno razdeljeni. Obsegajo vetrolov, prostor za stranke, zaledne storitvene prostore, trezor, čajno kuhinjo in garderobo s sanitarijami. Prostori so delno opremljeni s pohištvom. En del navedenega prostora velikosti 24,2 kvadrata z ločenim vhodom je oddan v najem. Pravice in obveznosti po sklenjeni najemni pogodbi se bodo s prodajo prenesle na novega lastnika. Izklicna cena za komplet znaša 120 tisoč evrov.

Poslovni prostor v Velenju za 45 tisočakov

Na goriški cesti v Velenju so poslovni prostori, ki bodo na dražbi naprodaj za 44.900 evrov. Gre za prazne poslovne prostore v pritličju večje stanovanjske stavbe, ki so bili zgrajeni leta 1977. Prostor ima 54,3 kvadratnega metra in vključuje prostor za stranke, delovni prostor, garderobo, sanitarije in predprostor. Naprodaj so brez pohištvene opreme.

Nekdanja pošta na Destrniku za 24.500 evrov

Naprodaj bo tudi nekdanja pošta v naselju Destrnik, ki je približno devet kilometrov oddaljeno od Ptuja. Pritlični poslovni prostor meri 54,3 kvadratnega metra, od tega je 19,2 kvadratnega metra namenjenega strankam, preostalo so delovni prostor, pisarna, trezor, čajna kuhinja in sanitarije. Prostor je delno opremljen s pohištvom in ima urejen ločen vhod. Na nepremičnini imajo predkupno pravico preostali etažni lastniki. Izklicna cena je določena pri 24.500 evrih.

Z izjemo izolske poslovalnice, ki leži na območju, namenjenem turizmu, so preostali prostori namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti. Kupec bo ob nakupu moral plačati še dvoodstotni davek na promet nepremičnin, ki ni zajet v ceno.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki