Ali lahko Jankovićeva Electa reši vaše stanovanjsko vprašanje? Na dražbo 35 hiš na Vrhniki Ali lahko Jankovićeva Electa reši vaše stanovanjsko vprašanje? Na dražbo 35 hiš na Vrhniki Cene se začnejo pri 72 tisoč evrih. »Računam, da bo prodano vse,« pravi direktor Electe Damijan Janković.
Vozila na dražbi: ford mustang, audi Q5, maserati, starodobni BMW … Vozila na dražbi: ford mustang, audi Q5, maserati, starodobni BMW … Izklicne cene se začnejo pri 2.500 evrih in segajo do 40 tisočakov.
TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Kamnici in Bovcu, apartma na Pagu, poslovni prostor v Domžalah TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Kamnici in Bovcu, apartma na Pagu, poslovni prostor v Domžalah Pregled najbolj privlačnih dražb v tednu od 29. aprila do 5. maja
Rastoder kupil Jankovićeve pisarne. Dogovorjen posel? ''Absolutno ne!''  Rastoder kupil Jankovićeve pisarne. Dogovorjen posel? ''Absolutno ne!'' Izklicna cena Electinega sedeža v središču Ljubljane se je zvišala za 100 tisočakov
Enajst gostiln, ki jih lahko kupite na dražbah Enajst gostiln, ki jih lahko kupite na dražbah Izklicne cene se začnejo pri 84 tisoč evrih in segajo do 1,35 milijona evrov.

Spletna dražba Unija: naprodaj dva apartmaja v Moravskih Toplicah

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
nepremičnine   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
dražba   dodaj
Nova Ljubljanska... dodaj
 
Čas branja: 3 min
12.03.2019  15:16
Dražba bo potekala 28. marca
Spletna dražba Unija: naprodaj dva apartmaja v Moravskih Toplicah

Obveščaj me o novih člankih:  

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste 28. marca lahko kupili dva apartmaja v večstanovanjski stavbi na Delavski ulici 12 v Moravskih Toplicah. Apartmaja prodaja družba PRO-REM, hčerinska družba NLB.

Stavba, v kateri sta apartmaja, je bila zgrajena leta 2003 in je v neposredni bližini Term 3000 (350 metrov) in Term Vivat (250 metrov). Do središča Murske Sobote je približno osem kilometrov, do Gornje Radgone 23 kilometrov, do Lendave pa približno 30 kilometrov. Od priključka na avtocesto je apartmajska stavba oddaljena približno devet kilometrov. Stavba ima lastno dvigalo.

Apartma za šest oseb za 66 tisoč evrov

Večji apartma, ki ga prodaja PRO-REM, ima 70,4 kvadratnega metra neto tlorisne površine in 57 kvadratnih metrov uporabne površine. Gre za trisobni apartma v prvem nadstropju stavbe, ki je primeren za šest oseb. V njem so večji osrednji bivalni prostor s kuhinjo, kopalnica, hodnik, dve sobi in dva odprta balkona.

Za ogrevanje je vgrajena plinska etažna peč z lastnim števcem, prav tako je vgrajen lasten števec za vodo in elektriko. Apartma ni opremljen. Izklicna cena je 66 tisoč evrov, pripadajoči davek ni vštet v prodajno ceno in ga plača kupec (več o davku spodaj v razdelku »kdo lahko kupi in kako je z DDV«).

Garsonjera za dve osebi za 35 tisoč evrov

PRO-REM v isti stavbi prodaja tudi garsonjero, ki je primerna za nastanitev dveh oseb. Neto tlorisna površina je 31,8 kvadratnega metra, uporabna pa 25,8 kvadratnega metra. Apartma je v prvem nadstropju in ga sestavlja osrednji bivalni prostor s kuhinjo, kopalnica, hodnik in odprt balkon.

Za ogrevanje je vgrajena plinska etažna peč z lastnim števcem, prav tako je vgrajen lasten števec za vodo in elektriko. Apartma ni opremljen. Izklicna cena je 35 tisoč evrov, pripadajoči davek ni vštet v prodajno ceno in ga plača kupec (več o davku spodaj v razdelku »kdo lahko kupi in kako je z DDV«).

Kako do nakupa

Spletna dražba, na kateri boste lahko kupili apartmaja, bo potekala na spletnem portalu dražbene hiše Unija, kjer najdete tudi vse splošne pogoje o dražbi in preostale informacije o predmetu prodaje. Dražba bo 28. marca od 8. do 18. ure. Vsak interesent bo moral najpozneje 24 ur pred javno dražbo vplačati varščino, ki je za cenejši apartma določena v višini tri tisoč evrov, za dražji apartma pa v višini šest tisoč evrov. Zadnji rok za plačilo varščine je 27. marec ob 8. uri.

Kako si nepremičnine ogledati

Ogledi apartmajev so možni v navzočnosti predstavnika prodajalca, in sicer po predhodnem dogovoru. Za oglede je potrebna najava na elektronski naslov dejan.ozimek@prorem.siNapišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Italija je v zadnjem lanskem četrtletju zdrsnila v recesijo 11

Statistični podatki so danes pokazali še, da je v zadnjem lanskem četrtletju evrski BDP zrasel enako kot četrtletje prej – za 0,2...

FINANCE
Članki
Članki Kdo bo novi glavni ekonomist ECB? Kandidat je en sam

Vse kaže, da bo vplivni položaj desne roke predsednika ECB prevzel - guverner irske centralne banke; rok za prijave se je iztekel,...

FINANCE
Članki
Članki (brexit) O čem bo britanski parlament sploh glasoval danes 4

O čem bo britanski parlament glasoval danes in o čem 13. februarja? Na enem mestu smo zbrali potrebne informacije, da bi se lahko brez...