Dražbe od Istre do Dalmacije: 33 apartmajev in hiš na hrvaški obali Dražbe od Istre do Dalmacije: 33 apartmajev in hiš na hrvaški obali Najcenejši apartma je naprodaj za 15 tisočakov.
TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Novi Gorici in Kranju ter šest hiš pri Ajdovščini TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Novi Gorici in Kranju ter šest hiš pri Ajdovščini Pregled najboljših dražbenih priložnosti od 25. do 31. marca.
Dražba: Kako je cena črne gradnje na Rakitni poskočila za šestkrat Dražba: Kako je cena črne gradnje na Rakitni poskočila za šestkrat Za počitniško hišo na Rakitni, ki se je prodajala za dobrih sedem tisočakov, se je steplo 25 dražiteljev
Teh 18 hiš lahko kupite na dražbah Teh 18 hiš lahko kupite na dražbah Izklicne cene se začnejo pri 65 in segajo do 800 tisoč evrov.

Pošta v prodajo poslovne stavbe v Novem mestu

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
nepremičnine   dodaj
Pošta dodaj
Pošta Slovenije dodaj
 
Čas branja: 2 min
21.02.2019  13:35
Izklicna cena za celotno poslovno stavbo v središču Novega mesta je 1,4 milijona evrov.
Pošta v prodajo poslovne stavbe v Novem mestu

Obveščaj me o novih člankih:  
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
nepremičnine   dodaj
Pošta dodaj
Pošta Slovenije dodaj

Pošta na spletni dražbi prodaja večjo poslovno stavbo, poslovalnico v Novem mestu. Je v središču mesta na naslovu Novi trg 7. Zgradba ima pet etaž skupne površine 2.060 kvadratnih metrov. Stavba etažno ni razdeljena, del poslovnih prostorov pa je zaseden z najemniki.

Zraven se prodaja tudi 12 parkirnih mest v bližnji garažni hiši. Stavba je bila zgrajena leta 1961, leta 1990 je bila obnovljena streha, leta 1994 pa fasada.

Kaj je naprodaj

V kleti stavbe so delovni, pisarniški in tehnični prostori, ki so večinoma prazni. V pritličnih prostorih še vedno obratuje poštna poslovalnica, del pisarniških prostorov pa je oddan v najem. V prvem nadstropju so pisarniški prostori, ki so delno oddani v najem, ter večja dvorana, ki sega tudi v drugo nadstropje. Drugo nadstropje pokrivajo še pisarniški prostori, ki so v lastni uporabi. V najvišjem, tretjem nadstropju so ob skupnih prostorih pisarniški prostori in sejna soba, ki so prazni.

Zgradba stoji na dveh zemljiščih, v sklopu pa je naprodaj še deset zemljišč, na katerih so dovoz do stavbe in parkirišča. Skupna površina zemljišč je 1.495 kvadratnih metrov. Naprodaj je tudi kletni prostor v sosednji stavbi, ki meri 36,6 kvadratnega metra. Prostor je direktno povezan s kletnimi prostori zgradbe, ki je naprodaj.

Pošta bo del prostorov še vedno najemala

Pošta Slovenije trenutno uporablja približno 800 kvadratnih metrov poslovnih prostorov del prostorov in nekaj parkirnih mest pred stavbo in v garažni hiši. Del prostorov uporablja tudi drug najemnik. Pošta Slovenije in drugi najemnik nameravata v prostorih ostati tudi po prodaji nepremičnine. Pogoj pri prodaji je sočasna sklenitev najemne pogodbe s Pošto Slovenije za čas leto dni s ceno najema šest evrov na kvadratni meter.



Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Na zadnjo letošnjo spletno dražbo Pošte Slovenije pet nepremičnin 2

Izklicne cene se začnejo pri 25.700 evrih in segajo do 85.900 evrov

FINANCE
Članki
Članki Vse, kar ste želeli vedeti o evropskih volitvah, pa niste imeli koga vprašati

Maja bomo evropski državljani spet volili poslance v evropski parlament; dokončnih odločitev o slovenskih kandidaturah še ni, smo pa...

FINANCE
Članki
Članki (grafika) Kdo ima od evra največ koristi? Nemci, Nizozemci in Grki 3

Nemški Center za evropske politike (CEP) iz Freiburga je ob 20-letnici evra, ki jo praznujemo letos, objavil študijo z naslovom Dvajset...

FINANCE
Članki
Članki Bruselj predlaga, da za davčne spremembe ne bi bilo več potrebno soglasje 10

Tako bi po oceni evropske komisije lahko zagotovili učinkovitejše in bolj demokratično odločanje na tem področju

FINANCE
Članki
Članki Pri Deutsche Bank ocenjujejo, da Nemčija drsi v recesijo 4

Analitiki Deutsche Bank ocenjujejo, da Nemčija drsi v recesijo, tudi če bodo podatki za zadnje lansko četrtletje, ki bodo objavljeni...

FINANCE
Članki
Članki Times: Vlada premierke Mayeve z denarjem snubi laburiste, da bi podprli dogovor za brexit 3

Britanska vlada razmišlja o različnih poteh, kako bi zagotovila dovolj podpore, da bi parlament podprl izstopni dogovor, ki bi VB...