DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Pošta Slovenije v novo prodajo poštnih poslovalnic. Cene nižje do 10 odstotkov.

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 4 min
21.02.2019  11:00
Spletna dražba bo 6. marca
Pošta Slovenije v novo prodajo poštnih poslovalnic. Cene nižje do 10 odstotkov.
Foto: Aleš Beno

Obveščaj me o novih člankih:  

Pošta Slovenije bo na spletni dražbi dražbene hiše Unija 6. marca poskušala prodati 13 poslovnih prostorov, nekdanjih poštnih poslovalnic po vsej državi. Naprodaj so poslovni prostori v Ljubljani, Novem mestu, Velenju, Spodnji Idriji, Blejski Dobravi, Vremskem Britofu, Artičah, Podplatu, Kobilju, Mali Nedelji, Podlehniku, Šalovcih in Obrovu. V primerjavi s predhodno dražbo so cene nižje do 10 odstotkov.

V nadaljevanju je šest nepremičnin, podatke o vseh drugih najdete na spletni strani Unije dražb.

Nekdanja poslovalnica pošte v ljubljanskem WTC

Na spletni dražbi boste lahko dražili 229,8 kvadratnega metra velik poslovni prostor v kleti trgovsko-poslovnega kompleksa WTC za Bežigradom. Gre za sodobno stavbo, zgrajeno leta 1993. V naravi poslovni prostor zajema zaledne prostore (125,2 kvadratnega metra), površine za stranke (79,1 kvadratnega metra) in zunanje prodajne površine velikosti 25,5 kvadratnega metra. Dostop do poslovalnice je mogoč po stopnicah z glavne ploščadi pred stavbo. Prostori so urejeni in opremljeni s pohištvom in so v neposredni bližini samopostrežne restavracije in lekarne. Pošta je v njih delovala do decembra 2016, trenutno pa so prostori prazni. Objekt je na ureditvenem območju centralnih dejavnosti, ki dopušča trgovsko, oskrbno, storitveno, upravno, vzgojno-izobraževalno in druge namembnosti. Izklicna je cena določena pri 230 tisoč evrih.

Poslovni prostor na Blejski Dobravi

Nekdanja pošta na Blejski Dobravi v občini Jesenice bo naprodaj po izklicni ceni 30.500 evrov (+ DPN). Naselje leži med Jesenicami in Bledom. Poslovni prostori so v pritličju stavbe, niso zasedeni z najemniki in so opremljeni s pohištvom. Skupna površina je 59,7 kvadratnega metra, od tega je 32 kvadratnih metrov prostora za zaposlene in 27 kvadratnih metrov prostora za stranke. Prostorom pripada tudi 12 kvadratnih metrov velika nadstrešnica pred vhodom v stavbo.

Poslovalnica v Spodnji Idriji za 47.900 evrov

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Pošta Slovenije prodaja tudi poslovne prostore v središču naselja Spodnja Idrija. Izklicna cena je 47.900 evrov (+ DPN). Gre za poslovne prostore v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta na Slovenski cesti 13. Skupna površina je 89,7 kvadratnega metra. Dostop do prostorov je možen tako z glavne ceste kot s parkirišča na zadnji strani. Prostori so urejeni in opremljeni s pisarniškim pohištvom.

Poslovalnica pošte v Podplatu

Pošta išče lastnika za poslovne prostore v naselju Podplat v okolici Šmarja pri Jelšah, ki se prodaja za 95 tisoč evrov (+ DPN). Naprodaj je celotna poslovna stavba v izmeri 113,6 kvadratnega metra. Stavba stoji na parceli z 832 kvadratnimi metri. Na zemljišču ob poslovni stavbi so še dovoz, parkirišče in dvorišče z zelenico ob stavbi. Gre za stavbo, zgrajeno leta 2005. Poslovni prostori obsegajo prostor za stranke z vetrolovom, delovni prostor, trezor, čajno kuhinjo, skladiščni prostor, sanitarije, kurilnico in garažo. Prostori so ob cesti, so opremljeni in oddani v najem. V njih še vedno posluje pošta in bo tudi po prodaji v prostorih ostala kot najemnica. Pogoj prodaji je sočasna sklenitev najemne pogodbe s tem najemnikom za obdobje najmanj leta dni.

Nekdanja pošta v Mali Nedelji

Na voljo so še poslovni prostori v Mali Nedelji v občini Ljutomer. Prostori, v katerih je pred kratkim poslovala pošta, so v pritličju in kleti večje poslovne stavbe. Skupno imajo 177,2 kvadratnega metra površin. Prostori obsegajo prostor za stranke v izmeri 24 kvadratnih metrov, delovne površine v izmeri 36,2 kvadratnega metra, dva ločena delovna prostora v izmeri 37 kvadratnih metrov s skupnim hodnikom in sanitarijami ter prostore v kletni etaži v izmeri 69 kvadratov. Gre za stavbo, zgrajeno leta 1998. Dostop je urejen prek dveh ločenih vhodov. Poslovni prostori so delno opremljeni s pohištvom in so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti. Izklicna cena brez DPN je določena pri 70.900 evrih. Na poslovnih prostorih imajo predkupno pravico preostali etažni lastniki.

Poslovni prostori v občini Podlehnik za 40 tisoč evrov

Za 40 tisoč evrov poskuša Pošta prodati prostore nekdanje pošte v občini Podlehnik na severozahodnem delu Haloz. Poslovni prostori velikosti 87 kvadratnih metrov so v pritličju in nadstropju poslovne stavbe. Obsegajo prostore za zaposlene (49 kvadratnih metrov), prostore za stranke (19 kvadratnih metrov) in druge prostore.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki