Dražbe od Istre do Dalmacije: 33 apartmajev in hiš na hrvaški obali Dražbe od Istre do Dalmacije: 33 apartmajev in hiš na hrvaški obali Najcenejši apartma je naprodaj za 15 tisočakov.
TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Novi Gorici in Kranju ter šest hiš pri Ajdovščini TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Novi Gorici in Kranju ter šest hiš pri Ajdovščini Pregled najboljših dražbenih priložnosti od 25. do 31. marca.
Dražba: Kako je cena črne gradnje na Rakitni poskočila za šestkrat Dražba: Kako je cena črne gradnje na Rakitni poskočila za šestkrat Za počitniško hišo na Rakitni, ki se je prodajala za dobrih sedem tisočakov, se je steplo 25 dražiteljev
Teh 18 hiš lahko kupite na dražbah Teh 18 hiš lahko kupite na dražbah Izklicne cene se začnejo pri 65 in segajo do 800 tisoč evrov.

Na zadnjo letošnjo spletno dražbo Pošte Slovenije pet nepremičnin

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
dražba   dodaj
Pošta Slovenije dodaj
 
Čas branja: 4 min
28.11.2018  16:30  Dopolnjeno: 28.11.2018 16:30
Izklicne cene se začnejo pri 25.700 evrih in segajo do 85.900 evrov
Na zadnjo letošnjo spletno dražbo Pošte Slovenije pet nepremičnin

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
dražba   dodaj
Pošta Slovenije dodaj

Pošta Slovenije bo na spletni dražbi dražbene hiše Unija 12. decembra poskušala najti novega lastnika za tri nekdanje poštne poslovalnice in dve, v katerih še vedno posluje. Naprodaj so poslovni prostori na Blejski Dobravi, v Vremskem Britofu, Kojskem, Mačkovcih in Kostanjevici na Krki. Podrobnosti o petih nepremičninah najdete v nadaljevanju, še več informacij o teh in preostalih poslovnih prostorih, ki so naprodaj, pa na spletni strani dražbene hiše Unija.

Poslovni prostor na Blejski Dobravi

Nekdanja pošta na Blejski Dobravi v občini Jesenice bo naprodaj po izklicni ceni 30.900 evrov (plus DPN). Naselje leži med Jesenicami in Bledom. Stavba je bila zgrajena leta 1960. Poslovni prostori so v pritličju, niso zasedeni z najemniki in so opremljeni s pohištvom. Skupna površina je 59,7 kvadratnega metra, od tega je 32 kvadratnih metrov prostora za zaposlene in 27 kvadratnih metrov prostora za stranke. Prostorom pripada tudi 12 kvadratnih metrov velika nadstrešnica pred vhodom v stavbo.

Poslovalnica v Vremskem Britofu

Na spletni dražbi boste lahko dražili še poslovni prostor v Vremskem Britofu, naselju, ki leži dobrih šest kilometrov od Divače. Prostori so v pritličju poslovne stavbe neposredno ob glavni lokalni cesti na naslovu Vremski Britof 22. Merijo 55,5 kvadratnega metra, pripada pa jim tudi dvorišče pred stavbo. Nepremičnina je bil zgrajena leta 1978 in nazadnje prenovljena leta 2005. Obsega prostor za stranke z vetrolovom, delovni in tehnični prostor ter sanitarije. Prostori so opremljeni s pohištveno opremo. Izklicna cena je določena pri 26.900 evrih, kupec pa bo moral poravnati še davek na promet nepremičnin. Prostori so trenutno zasedeni in se bodo sprostili januarja 2019.

Nekdanja poslovalnica v Goriških brdih

Za 34.200 evrov in pripadajoči davek na promet premičnin bo na voljo poslovni prostor v naselju Kojsko v Goriški brdih okoli 13 kilometrov od Nove Gorice. Gre za poslovne prostore v pritličju in kleti poslovno-stanovanjske stavbe ob glavni cesti, kjer je do nedavnega poslovala pošta Kojsko. Prostori v izmeri 69,5 kvadratnega metra so prazni in opremljeni s pohištveno opremo. Obsegajo prostor za stranke in prostore za zaposlene. Površine v kleti imajo ločen vhod. Skupaj s prostori sta naprodaj tudi dovoz in dvorišče neposredno ob stavbi, ki je bila zgrajena leta 1978.

Poslovni prostori na Goričkem

Poslovni prostori Pošte Slovenije bodo naprodaj tudi v kraju Mačkovci na Goričkem. Poslovni prostori v pritličju stavbe so prazni, do nedavnega pa je v njih delovala pošta. Naprodaj so prostori brez pohištvene opreme površine 81,1 kvadratnega metra. Zemljišče, na katerem stoji stavba, meri 1.315 kvadratnih metrov in je v tretjinski lasti pošte. Na njem so dvorišče s parkirišči, dovoz do stavbe in travnata površina. Poslovni prostori so razdeljeni na površine za zaposlene in površine za stranke. Stopnišče, hodnik, vetrolov, terasa in sanitarije pa občasno souporablja solastnik stavbe. Stavba je bila zgrajena leta 1980, nazadnje pa je bila prenovljena leta 2005. Izklicna cena znaša 25.700 evrov (plus DPN).

Poslovalnica v Kostanjevici na Krki

Na spletni dražbi se boste lahko potegovali tudi za poslovalnico pošte v Kostanjevici na Krki. Ta je na naslovu Oražnova ulica 3 v pritličju poslovno-stanovanjske stavbe. Del stavbe, ki je naprodaj, skupno meri 116,3 kvadratnega metra in obsega prostor za stranke z vetrolovom, delovni prostor, skladišče, garderobo in sanitarije ter je opremljen s pohištveno opremo. Gre za novejšo stavbo, zgrajeno leta 2002. Dovoz in parkirišča, ki so v neposredni bližini poslovne stavbe, niso predmet prodaje. Prostori so zasedeni, saj v njih še vedno posluje Pošta Slovenije. Tudi po prodaji bo predvidoma eno leto v njih ostala Pošta Slovenije s ceno najema štiri evre za kvadratni meter. Kupec mora s Pošto Slovenije skleniti najemno pogodbo, ki je pogoj za prodajo. Izklicna cena je 85.900 evrov (plus DPN).


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Na spletno dražbo 15 nekdanjih poslovalnic in zemljišče Pošte

Izklicne cene se začnejo pri šest tisoč evrih. Dražba bo 26. septembra.

DRAŽBE
Članki
Članki Pošta v prodajo poslovne stavbe v Novem mestu 6

Izklicna cena za celotno poslovno stavbo v središču Novega mesta je 1,4 milijona evrov.

FINANCE
Članki
Članki Slovenski BDP se je povečal za 5%. Troši država, ljudje pa ne! 27

Gospodinjstva prvič po izhodu iz krize niso povečala lastne porabe

FINANCE
Članki
Članki BS opozarja: Obseg potrošniških posojil se je silovito povečal. Kaj se dogaja? 11

Česa ne bi smeli spregledati v priporočilih, ki jih je Banka Slovenije (BS) namenila tako bankam kot strankam in s katerimi ene in druge...

FINANCE
Članki
Članki Inštitut Ifo: nemško gospodarstvo se ohlaja 1

Razpoloženje nemških direktorjev se je po podatkih sveže mesečne raziskave nemškega inštituta Ifo novembra še nekoliko poslabšalo;...