Bi se šli turizem na Dolenjskem? Naprodaj je Vila Otočec Bi se šli turizem na Dolenjskem? Naprodaj je Vila Otočec Izklicna cena dobro znanega gostinsko-turističnega objekta pri drugi prodaji je 1,69 milijona evrov.
Črnogorski poslovnež izpadel iz boja za Tobačno; bo stekla nova prodaja? Črnogorski poslovnež izpadel iz boja za Tobačno; bo stekla nova prodaja? Odločitev višjega sodišča je znova premešala karte pri prodaji Tobačne. Bo prodajni postopek stekel od začetka?
Država za to pisarno ponujala skoraj 190 tisočakov, zdaj se ji odpoveduje Država za to pisarno ponujala skoraj 190 tisočakov, zdaj se ji odpoveduje Čudež s prve dražbe, ko je cena 22,5 kvadratnega metra velike pisarne poskočila z začetnih 21 na 186 tisočakov, se ni ponovil. Je šla pa cena kljub vsemu navzgor.
Stanovanja do sto tisoč evrov, ki jih lahko do konca leta kupite na dražbah Stanovanja do sto tisoč evrov, ki jih lahko do konca leta kupite na dražbah Najcenejše stanovanje se prodaja za 27 tisoč evrov.

Na spletno dražbo 15 nekdanjih poslovalnic in zemljišče Pošte

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 4 min
15.09.2018  11:00
Izklicne cene se začnejo pri šest tisoč evrih. Dražba bo 26. septembra.
Na spletno dražbo 15 nekdanjih poslovalnic in zemljišče Pošte

Obveščaj me o novih člankih:  

Na tokratni spletni dražbi dražbene hiše Unija, ki bo 26. septembra, bo Pošta Slovenije poskušala najti kupce za 14 poslovnih prostorov in zemljišče. Naprodaj so poslovni prostori v Artičah, Lesičnem, Pristavi pri Mestinju, Kojskem, Obrovu, Spodnji Idriji, na Blejski Dobravi, v Ljubljani, Polšniku, Hrastniku, Podgorcih, Pragerskem, Šalovcih, Šmartnem na Pohorju ter zemljišče v Izoli. Prvič se na dražbi prodaja poslovalnica v Kojskem ter manjše zemljišče v Izoli. Cene preostalih 13 poslovnih prostorov so glede na prejšnjo dražbo v povprečju nižja za 9,6 odstotka.

V nadaljevanju v ospredje postavljamo pet poslovnih prostorov, podrobnejše informacije o drugih poslovalnicah in zemljišču pa najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.

Nekdanja poslovalnica v Obrovu

Poslovalnica pošte v naselju Obrov v občini Kozina je ob glavni cesti. Gre za poslovni prostor v pritličju velikosti dobrih 99,2 kvadratnega metra, ki se skupaj z opremo prodaja po izklicni ceni 41.900 evrov, kupec pa bo moral poravnati še davek na promet nepremičnin. Stavba, v kateri so prostori, je bila zgrajena leta 1975. Poslovalnico sestavljajo prostor za stranke, sanitarije in prostor za dostavo, pripadajo pa mu še sorazmeren del kleti in parkirišč pred objektom. Predkupno pravico pri nakupu ima Občina Jesenice. Prostori so prazni.

Poslovni prostor na Blejski Dobravi

Nekdanja pošta na Blejski Dobravi v občini Jesenice bo naprodaj po izklicni ceni 33 tisoč evrov (+ DPN). Naselje leži med Jesenicami in Bledom. Poslovni prostori so v pritličju stavbe, niso zasedeni z najemniki in so opremljeni s pohištvom. Skupna površina je 59,7 kvadratnega metra, od tega je 32 kvadratnih metrov prostora za zaposlene in 27 kvadratnih metrov prostora za stranke. Prostorom pripada tudi 12 kvadratnih metrov velika nadstrešnica pred vhodom v stavbo.

Nekdanja pošta v ljubljanskem WTC

Na spletni dražbi boste lahko dražili tudi 229,8 kvadratnega metra velik poslovni prostor v kleti trgovsko-poslovnega kompleksa WTC za Bežigradom. Dostop do poslovalnice je mogoč po stopnicah z glavne ploščadi pred stavbo. Gre za sodobno stavbo, zgrajeno leta 1993. V naravi poslovni prostor zajema prostor za zaposlene (125,2 kvadratnega metra), površine za stranke (79,1 kvadratnega metra) in zunanje prodajne površine velikosti 25,5 kvadratnega metra. Prostori so urejeni in opremljeni s pohištvom in so v neposredni bližini samopostrežne restavracije in lekarne. Pošta je v njih delovala do decembra 2016. Objekt je na ureditvenem območju centralnih dejavnosti, ki dopušča trgovsko, oskrbno, storitveno, upravno, vzgojno-izobraževalno in druge namembnosti. Izklicna cena znaša 233.900 evrov.

Poslovni prostori pošte v Podgorcih

V naselju Podgorci, v okolici Ormoža, so poslovni prostori, v katerih je do leta 2016 delovala pošta. Nepremičnina je v pritličju stavbe, zgrajene leta 2005. Skupno ima nepremičnina 93,3 kvadratnega metra, od tega je površin za zaposlene 47, površin za stranke 25 in preostalih površin 21,3 kvadratnega metra. Izklicna cena je določena pri 60.900 evrih in ne vključuje DPN. Prostori so primerni tudi za stanovanjsko rabo. Podrobnosti najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.

Nekdanja pošta v Šmartnem na Pohorju

Znova bo na voljo poslovni prostor v večji hiši v Šmartnem na Pohorju, približno devet kilometrov od Slovenske Bistrice. Objekt je bil zgrajen leta 1967, obnovljen pa 1989. Skupno ima 60,4 kvadratnega metra. Površine za zaposlene merijo 38,4 kvadratnega metra, površine za stranke 18,3 in pomožni prostori 3,7 kvadratnega metra. Prostori so delno opremljeni s pisarniškim pohištvom, dostopni pa prek samostojnega vhoda. Nepremičnina je primerna tudi za stanovanjsko rabo. Naprodaj je za 29.500 evrov. Predkupno pravico imajo preostali etažni lastniki.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Na zadnjo letošnjo spletno dražbo Pošte Slovenije pet nepremičnin 2

Izklicne cene se začnejo pri 25.700 evrih in segajo do 85.900 evrov

DRAŽBE
Članki
Članki Pošta na spletno dražbo pošilja še osem nekdanjih poslovalnic

Izklicne cene se začnejo pri 16 tisočakih. Spletna dražba bo 6. junija.

DRAŽBE
Članki
Članki To je jesenski izbor poslovnih prostorov, ki bodo naprodaj na dražbah

Izklicne cene se začnejo pri osmih tisočakih in segajo do slabih 745 tisoč evrov

FINANCE
Članki
Članki (lestvica Doing business) Slovenija zdrsnila, padli tudi Slovaška in Nemčija 8

Pri Svetovni banki so zadnji dan oktobra objavili raziskavo Doing business 2019, v kateri primerjajo regulativo s področja poslovnega...

FINANCE
Članki
Članki (evropske volitve) Kdo si želi naslediti šefa evropske komisije Junckerja 12

Počasi se daljša seznam kandidatov, ki bi prihodnje leto želeli prevzeti vodenje evropske komisije; kdo so imena in kakšen je postopek,...

FINANCE
Članki
Članki Kaj ameriški volilni izid pomeni za tečaj dolarja, trgovinske spore in ameriško rast? 1

Demokrati so prevzeli večino v predstavniškem domu v ameriškem kongresu, medtem ko republikanci ohranjajo večino v senatu; pričakovati...