DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Pošta na spletno dražbo pošilja še osem nekdanjih poslovalnic

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
Pošta Slovenije dodaj
Pošta dodaj
Vladimir Guzej dodaj
 
Čas branja: 2 min
25.05.2018  14:12
Izklicne cene se začnejo pri 16 tisočakih. Spletna dražba bo 6. junija.

Obveščaj me o novih člankih:  
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
Pošta Slovenije dodaj
Pošta dodaj
Vladimir Guzej dodaj

Pošta Slovenije bo 6. junija na spletni dražbi dražbene hiše Unija poskušala prodati osem nekdanjih poštnih poslovalnic. Naprodaj so poslovni prostori na Blejski Dobravi, Črnem vrhu nad Idrijo, Polšniku, v Artičah, Lokvah, Podgorju pri Slovenj Gradcu, Hodošu in Lesičnem. Prvič bo na spletni dražbi naprodaj poslovni prostor v Podgorju, preostalim nepremičninam pa je Pošta cene v povprečju znižala za pet odstotkov.

Podrobnosti o petih nepremičninah najdete v nadaljevanju, še več informacij o teh in preostalih poslovnih prostorih, ki so naprodaj, pa najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.

Pošta na Blejski Dobravi za 33 tisočakov

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Nekdanja pošta na Blejski Dobravi v občini Jesenice bo naprodaj po izklicni ceni 33 tisoč evrov. Poslovni prostori so opremljeni s pohištveno opremo. Skupna površina je 59,7 kvadratnega metra, od tega je 32 kvadratnih metrov prostora za zaposlene in 27 kvadratnih metrov prostora za stranke. Prostorom pripada tudi 12 kvadratnih metrov velika nadstrešnica pred vhodom v stavbo. Več informacij dobite na tej povezavi.

Pošta pri Slovenj Gradcu za 17 tisočakov

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Prvič se bo na spletni dražbi prodajal 36,9 kvadratnih metrov velik poslovni prostor v Podgorju pri Slovenj Gradcu, kjer je še pred kratkim obratovala pošta. Poslovni prostori so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti, primerni pa so tudi za stanovanjsko rabo. Izklicna cena znaša 17 tisoč evrov. Več informacij dobite na tej povezavi.

Poslovalnica na Črnem vrhu pri Idriji za 20.900 evrov

Pošta Slovenije prodaja tudi 45 kvadratnih metrov velik poslovni prostor v Črnem Vrhu nad Idrijo. Poslovni prostori so na dobri lokaciji, v središču naselja v neposredni bližini trgovine in avtobusne postaje. Izklicna cena je 20.900 evrov. Več informacij na tej povezavi.

Poslovalnica v bližini Divače za slabih 43 tisočakov

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Potegovali se boste lahko tudi za nekdanjo pošto v središču naselja Lokev v bližini Divače. Gre za 95,8 kvadratnega metra velik poslovni prostor v pritličju poslovnega objekta. Izklicna cena znaša 42.900 evrov. Poslovni prostori so v centralnem delu naselja, v bližini avtobusne postaje, šole in vrtca. Več informacij na tej povezavi.

Stavba v Hodošu za 35.800 evrov

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Največji poslovni prostor, ki ga tokrat prodaja Pošta, je njena nekdanja poslovalnica v Hodošu. Naprodaj je celotna stavba oziroma poslovni prostor velikosti 115,2 kvadratnega metra. Poslovni prostori so primerni tudi za stanovanjsko rabo. Izklicna cena je 35.800 evrov. Več informacij na tej povezavi.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki