Kakšna bo usoda Burje, koče na Voglu? Kakšna bo usoda Burje, koče na Voglu? Na dražbi je bila prodana koča Burja na Voglu; šlo je za drugo dražbo, cena je bila 385 tisoč evrov; kočo je prevzel upnik
DSU ne bo kupil hišnikove pisarne za 186 tisočakov. Kaj, če pride v last zasebnika? DSU ne bo kupil hišnikove pisarne za 186 tisočakov. Kaj, če pride v last zasebnika? Eni najdražjih transakcij s pisarnami v Ljubljani so šteti dnevi, če pisarne na Viču ne bo kupilo zasebno podjetje

Pošta na spletno dražbo pošilja še osem nekdanjih poslovalnic

Čas branja: 2 min
25.05.2018  14:12
Izklicne cene se začnejo pri 16 tisočakih. Spletna dražba bo 6. junija.

Pošta Slovenije bo 6. junija na spletni dražbi dražbene hiše Unija poskušala prodati osem nekdanjih poštnih poslovalnic. Naprodaj so poslovni prostori na Blejski Dobravi, Črnem vrhu nad Idrijo, Polšniku, v Artičah, Lokvah, Podgorju pri Slovenj Gradcu, Hodošu in Lesičnem. Prvič bo na spletni dražbi naprodaj poslovni prostor v Podgorju, preostalim nepremičninam pa je Pošta cene v povprečju znižala za pet odstotkov.

Podrobnosti o petih nepremičninah najdete v nadaljevanju, še več informacij o teh in preostalih poslovnih prostorih, ki so naprodaj, pa najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.

Pošta na Blejski Dobravi za 33 tisočakov

Nekdanja pošta na Blejski Dobravi v občini Jesenice bo naprodaj po izklicni ceni 33 tisoč evrov. Poslovni prostori so opremljeni s pohištveno opremo. Skupna površina je 59,7 kvadratnega metra, od tega je 32 kvadratnih metrov prostora za zaposlene in 27 kvadratnih metrov prostora za stranke. Prostorom pripada tudi 12 kvadratnih metrov velika nadstrešnica pred vhodom v stavbo. Več informacij dobite na tej povezavi.

Pošta pri Slovenj Gradcu za 17 tisočakov

Prvič se bo na spletni dražbi prodajal 36,9 kvadratnih metrov velik poslovni prostor v Podgorju pri Slovenj Gradcu, kjer je še pred kratkim obratovala pošta. Poslovni prostori so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti, primerni pa so tudi za stanovanjsko rabo. Izklicna cena znaša 17 tisoč evrov. Več informacij dobite na tej povezavi.

Poslovalnica na Črnem vrhu pri Idriji za 20.900 evrov

Pošta Slovenije prodaja tudi 45 kvadratnih metrov velik poslovni prostor v Črnem Vrhu nad Idrijo. Poslovni prostori so na dobri lokaciji, v središču naselja v neposredni bližini trgovine in avtobusne postaje. Izklicna cena je 20.900 evrov. Več informacij na tej povezavi.

Poslovalnica v bližini Divače za slabih 43 tisočakov

Potegovali se boste lahko tudi za nekdanjo pošto v središču naselja Lokev v bližini Divače. Gre za 95,8 kvadratnega metra velik poslovni prostor v pritličju poslovnega objekta. Izklicna cena znaša 42.900 evrov. Poslovni prostori so v centralnem delu naselja, v bližini avtobusne postaje, šole in vrtca. Več informacij na tej povezavi.

Stavba v Hodošu za 35.800 evrov

Največji poslovni prostor, ki ga tokrat prodaja Pošta, je njena nekdanja poslovalnica v Hodošu. Naprodaj je celotna stavba oziroma poslovni prostor velikosti 115,2 kvadratnega metra. Poslovni prostori so primerni tudi za stanovanjsko rabo. Izklicna cena je 35.800 evrov. Več informacij na tej povezavi.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.