Kakšna bo usoda Burje, koče na Voglu? Kakšna bo usoda Burje, koče na Voglu? Na dražbi je bila prodana koča Burja na Voglu; šlo je za drugo dražbo, cena je bila 385 tisoč evrov; kočo je prevzel upnik
DSU ne bo kupil hišnikove pisarne za 186 tisočakov. Kaj, če pride v last zasebnika? DSU ne bo kupil hišnikove pisarne za 186 tisočakov. Kaj, če pride v last zasebnika? Eni najdražjih transakcij s pisarnami v Ljubljani so šteti dnevi, če pisarne na Viču ne bo kupilo zasebno podjetje

Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali

Čas branja: 3 min
13.03.2018  13:00
Spletna dražba bo 27. marca, izklicna cena je 249 tisoč evrov
Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija se boste lahko konec marca potegovali za apartmajsko hišo na Hrvaškem, in sicer na mirni lokaciji v manjšem naselju Grižane v okolici Crikvenice. Od morja je oddaljena pet kilometrov, od Reke in Opatije pa 26 oziroma 36 kilometrov. Hiša ima tri etaže, v vsaki je samostojno stanovanje oziroma apartma z ločenim vhodom. Skupno ima hiša štiri spalnice in slabih 225 kvadratnih metrov površin.

Zgrajena je bila leta 2007, lani pa popolnoma prenovljena. Pred kratkim je bila v njej nameščena klimatska naprava. Pritlični apartma, ki ima večjo teraso, meri od 70 do 80 kvadratnih metrov, apartma v prvem nadstropju, ki ima dva balkona, pa skupno okoli 90 kvadratnih metrov. Stanovanje v mansardi z balkonom meri 70 kvadratnih metrov. Apartmaja v višjih etažah imata pogled na morje.

Kupec bo dobil tudi bazen

Hiša stoji na 960 kvadratnih metrov velikem zemljišču. Okoli so urejena parkirna mesta in vrt. Do sredine aprila bodo zgradili še zunanji bazen. Hiša ima vgrajen dimnik, kar omogoča postavitev peči ali kamina za ogrevanje. Namembnost in dovoljenja so urejena. Hiša ima vsa potrebna dovoljenja, da jo lahko oddajate. Apartmaji imajo tri zvezdice. Na spletnem portalu Booking.com je mogoče hišo, ki sprejme deset ljudi, najeti. Najem sredi poletja stane od 800 do tisoč evrov na noč.

Gosti so zagotovljeni

Hiša je za letošnjo sezono že oddana za nekaj tednov. Novi kupec lahko hišo v celoti uporablja zase, gre v prodajo posameznih apartmajev, lahko pa prevzame tudi goste, ki so hišo za letošnje poletje že rezervirali. Ob rezervacijah se lahko prevzame pogodba z agencijo, ki skrbi za čiščenje hiše in urejanje vrta. Predstavnik prodajalca Florijan Dovjak pravi, da je nepremičnina idealna za oddajanje. Hiša se oddaja od junija 2017. Čeprav ni imela klime in bazena, je bila prejšnje leto oddana osem tednov. Z oddajanjem se po ocenah lahko doseže od 10- do 15-odstotna letna donosnost.

Dodatne slike si lahko ogledate na portalu Booking.com.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki To je 10 hiš, ki bodo na dražbah naprodaj maja

Izklicne cene se začnejo pri 90 tisoč evrih in sežejo do 1,18 milijona evrov

DRAŽBE
Članki
Članki 17 hiš, ki bodo aprila na voljo na dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 40 tisočakih in segajo vse do 413 tisoč evrov

DRAŽBE
Članki
Članki Od obale do Prekmurja: to so hiše, ki bodo naprodaj na februarskih dražbah

Najugodnejša bo naprodaj za 51 tisočakov, najdražja pa za 402 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki
Članki 14 hiš, ki jih boste lahko marca kupili na dražbah

Cene se gibljejo od 107 tisoč evrov do pol milijona evrov

DRAŽBE
Članki
DRAŽBE
Članki
Članki To so apartmaji in hiše, ki bodo naprodaj na hrvaški obali

Preverili smo, katera stanovanja, hiše in apartmaji bodo v izvršilnih in stečajnih postopkih na dražbah maja in junija