Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.
Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
nepremičnine   dodaj
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
Florijan Dovjak dodaj
 
Čas branja: 3 min
13.03.2018  13:00
Spletna dražba bo 27. marca, izklicna cena je 249 tisoč evrov
Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali

Obveščaj me o novih člankih:  
nepremičnine   dodaj
dražba   dodaj
cene nepremičnin   dodaj
Florijan Dovjak dodaj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija se boste lahko konec marca potegovali za apartmajsko hišo na Hrvaškem, in sicer na mirni lokaciji v manjšem naselju Grižane v okolici Crikvenice. Od morja je oddaljena pet kilometrov, od Reke in Opatije pa 26 oziroma 36 kilometrov. Hiša ima tri etaže, v vsaki je samostojno stanovanje oziroma apartma z ločenim vhodom. Skupno ima hiša štiri spalnice in slabih 225 kvadratnih metrov površin.

Zgrajena je bila leta 2007, lani pa popolnoma prenovljena. Pred kratkim je bila v njej nameščena klimatska naprava. Pritlični apartma, ki ima večjo teraso, meri od 70 do 80 kvadratnih metrov, apartma v prvem nadstropju, ki ima dva balkona, pa skupno okoli 90 kvadratnih metrov. Stanovanje v mansardi z balkonom meri 70 kvadratnih metrov. Apartmaja v višjih etažah imata pogled na morje.

Kupec bo dobil tudi bazen

Hiša stoji na 960 kvadratnih metrov velikem zemljišču. Okoli so urejena parkirna mesta in vrt. Do sredine aprila bodo zgradili še zunanji bazen. Hiša ima vgrajen dimnik, kar omogoča postavitev peči ali kamina za ogrevanje. Namembnost in dovoljenja so urejena. Hiša ima vsa potrebna dovoljenja, da jo lahko oddajate. Apartmaji imajo tri zvezdice. Na spletnem portalu Booking.com je mogoče hišo, ki sprejme deset ljudi, najeti. Najem sredi poletja stane od 800 do tisoč evrov na noč.

Gosti so zagotovljeni

Hiša je za letošnjo sezono že oddana za nekaj tednov. Novi kupec lahko hišo v celoti uporablja zase, gre v prodajo posameznih apartmajev, lahko pa prevzame tudi goste, ki so hišo za letošnje poletje že rezervirali. Ob rezervacijah se lahko prevzame pogodba z agencijo, ki skrbi za čiščenje hiše in urejanje vrta. Predstavnik prodajalca Florijan Dovjak pravi, da je nepremičnina idealna za oddajanje. Hiša se oddaja od junija 2017. Čeprav ni imela klime in bazena, je bila prejšnje leto oddana osem tednov. Z oddajanjem se po ocenah lahko doseže od 10- do 15-odstotna letna donosnost.

Dodatne slike si lahko ogledate na portalu Booking.com.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki