Teh 45 hiš lahko kupite na dražbah; cene od 42 tisoč evrov naprej Teh 45 hiš lahko kupite na dražbah; cene od 42 tisoč evrov naprej Najdražja hiša se prodaja za 413.280 evrov
Kdo je Jan Bec, skrivnostni reševalec poslovnega omrežja družine Janković? Kdo je Jan Bec, skrivnostni reševalec poslovnega omrežja družine Janković? Poslovnež ima v lasti pet nedobičkonosnih podjetij, eno dolguje tudi državi. Ukvarja se tudi z nepremičninami, eno je lani prodal neznanemu kupcu z Malte.
Nova zmaga družine Janković – znebili so se najbolj »zoprnega« upnika Nova zmaga družine Janković – znebili so se najbolj »zoprnega« upnika Heta je milijonske terjatve do Electe prodala poslovnemu partnerju družine Janković. Kaj pravi Damijan Janković? "Slabše ne more biti."
Dražbe v Ljubljani: izbor stanovanj, hiš, poslovnih prostorov in zemljišč Dražbe v Ljubljani: izbor stanovanj, hiš, poslovnih prostorov in zemljišč Pregled najboljših dražbenih priložnosti v Ljubljani in okolici.

Spletna dražba Unija: Hiša s tremi stanovanji v Škofji Loki za 260 tisoč evrov

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 4 min
19.10.2017  16:55
Spletna dražba Unija: Hiša s tremi stanovanji v Škofji Loki za 260 tisoč evrov
Foto: Jure Makovec

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija se boste lahko 14. novembra potegovali za nakup večje stanovanjske hiše v Hafnerjevem naselju v Škofji Loki. Hiša je zgrajena v štirih nivojih, skupna površina je okoli 350 kvadratnih metrov. Celotno posestvo sestavljata dve parceli skupne velikosti 684 kvadratnih metrov.

V hiši so tri večja 4,5-sobna stanovanja, ki so lahko vseljiva takoj. Dvema stanovanjema pripadata večja balkona, mansardno stanovanje pa balkona nima. Izklicna cena hiše je 260 tisoč evrov, kupec pa bo moral plačati še dvoodstotni davek na promet nepremičnin.

Prostor za parkiranje sedem vozil

V pritličnem delu hiše sta dve garaži, v katerih je mogoče parkirati po en avto, ločeno od hiše je še ena garaža, kjer je možno parkirati dva avtomobila. Na dvorišču je tudi nastrešek, pod katerim je prostor za tri vozila. Zunaj tlorisa hiše so podzemni kletni prostori, ki so dostopni iz hiše, pred hišo je prostoren zeleni vrt.

Več možnosti ogrevanja

V kleti stanovanjske hiše so kurilnica in dva večja prostora, ki jih je mogoče preurediti v še eno stanovanje. V hiši sta dve peči, ki omogočata centralno ogrevanje ali pa ogrevanje na trdna goriva. Poleg tega je v hiši tudi priključek na zemeljski plin. Hiša je bila zgrajena leta 1974, delno obnovljena pa leta 2014 (menjava strehe, obnova mansarde, dodatna izolacija).

Do Škofje Loke dva kilometra, do Ljubljane dobrih 20

Hiša je od središča Škofje Loke oddaljena približno dva kilometra, od Ljubljane pa dobrih 20 kilometrov. V neposredni bližini hiše – v razdalji od 200 do 300 metrov – so osnovna šola, vrtec, banka, pošta, trgovina in železniška postaja.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Te hiše boste lahko decembra kupili na dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 61.500 evrih in sežejo do 400 tisočakov

DRAŽBE
Članki
Članki Hiše v Ljubljani in okolici, ki bodo na voljo na septembrskih dražbah 1

Izklicne cene se začnejo pri 75 tisočakih in segajo vse do 550 tisoč evrov

DRAŽBE
Članki
Članki Te hiše boste lahko na dražbah kupili do konca septembra

Dvema hišama boste lahko ceno določili sami, preostale pa bodo naprodaj za 71 do 236 tisoč evrov

DRAŽBE
Članki
Članki Teh 14 hiš boste lahko kupili na novembrskih dražbah

Izklicne cene hiš, ki jih boste lahko novembra kupili na dražbah, se začnejo pri 37 tisoč evrih in segajo do 481 tisoč evrov

DRAŽBE
Članki
Članki Nesojeni »biser nad Portorožem« naprodaj za milijon evrov 7

Na dražbo gredo štiri stanovanjske hiše na Maliji nad Portorožem

GRADBENIŠTVO
Nepremičninski inf
Nepremičninski informator Vrstne hiše so vroče žemljice, velikih potratnih hiš pa noče nihče

Večje stanovanjske hiše se težko prodajo. Zanimive so za investitorje, ki hišo podrejo, na parceli pa potem zgradijo večstanovanjski...

DRAŽBE
Članki