Dražbe

Spletna dražba: Poslovni prostori na Obali in v Mariboru ter večje zemljišče v Kozjem

Dražba nepremičnin družbe Anepremičnine bo stekla 21. junija

Iskalnik dražb | Koledar >

03.06.2017 14:52
Čas branja: 3 min

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 21. junija dražili več nepremičnin, ki jih prodaja družba Anepremičnine, hčerinska družba Abanke. Naprodaj so pisarne v Luciji pri Portorožu, poslovni prostori in garažna parkirna mesta v Prvomajski ulici v Mariboru ter večje zemljišče z gospodarskim objektom v občini Kozje.

Pisarne v Luciji za 180 in 250 tisoč evrov

Na spletni dražbi boste lahko dražili 228,3 kvadratnega metra velik poslovni prostor v prvem nadstropju poslovno-trgovskega objekta pri obrtni coni v Luciji v Portorožu. Objekt, ki stoji na Liminjanski cesti 94e, je bil zgrajen leta 2002. Poslovni prostor se prodaja na dražbi z zviševanjem izklicne cene, ki je določena pri 250 tisoč evrih (brez DDV). Več na tej povezavi.

V istem objektu se bo na spletni dražbi prodajal tudi poslovni prostor velikosti 163,9 kvadratnega metra. Izklicna cena znaša 180 tisoč evrov (brez DDV). Oba poslovna prostora sta namenjena pisarniški dejavnosti. Parkiranje je možno na skupnih površinah pred poslovnim objektom. Več na tej povezavi.

Večje zemljišče z gospodarskim objektom v Kozjem za 68 tisoč evrov

V občini Kozje, ki leži približno 12 kilometrov južno od Term Olimia, je naprodaj zemljišče skupne površine 36.576 kvadratnih metrov. Od tega stavbno zemljišče obsega 756 kvadratnih metrov, kmetijsko zemljišče 21.409 kvadratnih metrov, gozdno zemljišče pa 14.411 kvadratnih metrov.

Na zemljišču stoji večnamenski gospodarski objekt, ki obsega dve etaži. Objekt je bil nazadnje adaptiran v letih 2000 in 2001. V preteklosti je služil za gojenje gob ter predelavi in pripravi za transport v trgovine. V objektu sta urejena elektrika in vodovod, del prostorov je ogrevan. Nepremičnine se prodajajo kot celota, pod odložnim pogojem, da bo prodajo odobrila tudi upravna enota Šmarje pri Jelšah. Izklicna cena znaša 68 tisoč evrov (brez davka). Več informacij najdete na tej povezavi.

Poslovna prostora in garažna parkirna mesta v Mariboru

Na Prvomajski ulici 24 na Teznem v Mariboru je naprodaj poslovni prostor neto tlorisne površine 79,4 kvadratnega metra. Poslovni prostor, ki je primeren za pisarniško ali trgovsko dejavnost, je umeščen v pritličje poslovno-stanovanjskega objekta, ki je bil zgrajen leta 2008. Pripada mu tudi zunanja terasa velikosti 150,7 kvadratnega metra. Izklicna cena je določena pri 59 tisoč evrih (brez DDV). Več informacij na tej povezavi.

V poslovno-stanovanjskem objektu v Prvomajski ulici je naprodaj tudi kletni poslovni prostor velikosti 107,7 kvadratnega metra, ki je primeren za skladišče. Izklicna cena je določena pri 42 tisoč evrih (brez DDV). Podrobneje na strani Unije dražb.

Parkiranje je možno pred samim objektom, možen pa je tudi odkup šestih parkirnih mest v garaži poslovno-stanovanjskega objekta, ki bodo prav tako na voljo na spletni dražbi. Parkirna mesta se prodajajo posamično, vsako po izklicni ceni 4.200 evrov (brez DDV).

Kako do nakupa

Spletne dražbe bodo potekale 21. junija na spletnem portalu dražbene hiše Unija. Cene na dražbi se bodo zviševale.

Kako vplačati varščino

Vsi, ki bi želeli sodelovati na spletni dražbi, morate pred začetkom dražbe vplačati varščino. Njena višina je 10 odstotkov izklicne cene posamezne nepremičnine. Zadnji rok za vplačilo varščine je v ponedeljek, 19. junija, do 9. ure. Vse splošne pogoje najdete na spletni strani Unije dražb pri vsakem predmetu prodaje posebej.

Kako si nepremičnine ogledati

Vse nepremičnine si lahko pred nakupom tudi ogledate. Ogledi so možni ob navzočnosti predstavnika prodajalca in bodo potekali v terminu od 13. do 16. junija. Za oglede je potrebna predhodna najava na elektronskem naslovi robert.vrenko@abanka.si oziroma na telefonski številki 01 47 18 680.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
OGLAS
FINANCE
Nepremičnine
Nepremičnine Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice

Vključevati mora vse potrebne preglede in popravila kosilnice oziroma vrtnega traktorja ali riderja – opravite ga pri strokovnjaku.

FINANCE
Dražbe
Pošta na spletno dražbo pošilja 50 nepremičnin. To je TOP ponudba
Dražbe
DražbeRedakcija Dražbe Pošta na spletno dražbo pošilja 50 nepremičnin. To je TOP ponudba 4

Spletna dražba bo 20. junija

FINANCE
Dražbe
Poletne dražbe: česa ne smete spregledati
Dražbe
DražbeAleš Perčič Poletne dražbe: česa ne smete spregledati

Katere dražbe se vam lahko izmuznejo, ko boste ležali na plaži

FINANCE
Finančni vodnik 2024: Kam vlagati v času majhne rasti in velikih tveganj
PRO
Finance
Finance PRO Finančni vodnik 2024: Kam vlagati v času majhne rasti in velikih tveganj (PRO)

Če ste zamudili letošnjo izdajo Finančnega vodnika v tisku, si ga lahko preberete v spletni različici.

FINANCE
Dražbe
Ne spreglejte: te dražbe vam lahko uidejo, ko boste ležali na plaži
Dražbe
DražbeAleš Perčič Ne spreglejte: te dražbe vam lahko uidejo, ko boste ležali na plaži

Pregled dražb v poletnih mesecih

FINANCE
Dražbe
Na spletni dražbi Unija prodana stanovanje v Mariboru in hiša v Murski Soboti
Dražbe
DražbeRedakcija Dražbe Na spletni dražbi Unija prodana stanovanje v Mariboru in hiša v Murski Soboti

Naslednja spletna dražba bo 1. junija

FINANCE
Dražbe
TOP 5 dražb poslovnih prostorov
FINANCE
Dražbe
Tu si lahko ogledate vseh 50 nepremičnin, ki jih Pošta prodaja na spletni dražbi