Dražbe od Istre do Dalmacije: 33 apartmajev in hiš na hrvaški obali Dražbe od Istre do Dalmacije: 33 apartmajev in hiš na hrvaški obali Najcenejši apartma je naprodaj za 15 tisočakov.
TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Novi Gorici in Kranju ter šest hiš pri Ajdovščini TOP dražbe: stanovanja v Ljubljani, Novi Gorici in Kranju ter šest hiš pri Ajdovščini Pregled najboljših dražbenih priložnosti od 25. do 31. marca.
Dražba: Kako je cena črne gradnje na Rakitni poskočila za šestkrat Dražba: Kako je cena črne gradnje na Rakitni poskočila za šestkrat Za počitniško hišo na Rakitni, ki se je prodajala za dobrih sedem tisočakov, se je steplo 25 dražiteljev
Teh 18 hiš lahko kupite na dražbah Teh 18 hiš lahko kupite na dražbah Izklicne cene se začnejo pri 65 in segajo do 800 tisoč evrov.

Na spletni dražbi Unija prodana stanovanje v Mariboru in hiša v Murski Soboti

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 1 min
11.05.2017  20:30
Naslednja spletna dražba bo 1. junija

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Na včerajšnji spletni dražbi dražbene hiše Unija sta bili uspešno prodani dve nepremičnini, ki jih je prodajal PRO-REM, hčerinska družba največje državne banke NLB. Nova lastnika sta dobila 106 kvadratnih metrov veliko stanovanje na Kersnikovi ulici v Mariboru in stanovanjsko hišo na Slomškovi ulici v Murski Soboti. Kakšne cene so bile dosežene, ni znano, saj gre za poslovno skrivnost.

Kako do brunarice ob Bloškem jezeru

Naslednja spletna dražba dražbene hiše Unija bo 1. junija, ko se boste lahko potegovali za leseno hišo na idilični lokaciji ob Bloškem jezeru na Volčjem, ki jo prodaja zasebni prodajalec. Brunarica je zgrajena do tretje podaljšane faze in se prodaja po izklicni ceni 79 tisoč evrov. Stoji na 439 kvadratnih metrov velikem zemljišču, njena površina je 131,5 kvadratnega metra. Sestavljena je iz pritličja in mansarde, ima dva balkona in zunanjo pokrito teraso. Pred hišo je tudi nadstrešek za avto. Spletna dražba bo 1. junija in bo trajala od 8. do 17. ure. Draženje bo potekalo na spletnem portalu dražbene hiše Unija. Podrobnosti o dražbi in nepremičnini najdete na tej povezavi.

Kako do gostinskega objekta na Primorskem

Predvidoma v sredini junija pa se boste lahko na spletni dražbi potegovali tudi za poslovno-gostinski objekt na Primorskem. Več podrobnosti boste izvedeli v prihodnjih dneh.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Kako do hiše na idilični lokaciji ob Bloškem jezeru? Zadnji dnevi za vplačilo varščin 2

Spletna dražba bo 1. junija na spletnem portalu dražbene hiše Unija. Zadnji dnevi za vplačilo varščine je 31. maj do 8. ure.

DRAŽBE
Članki
Članki 10 hiš, ki bodo na dražbah julija in v začetku avgusta

Cene hiš se gibljejo v razponu od 72 do 250 tisoč evrov

DRAŽBE
Članki
Članki To je 15 najboljših hiš, ki bodo na junijskih dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 78.850 evrih in segajo vse do 300 tisočakov

DRAŽBE
Članki
Članki To je aprilski izbor hiš, ki bodo na voljo na dražbah

Hiše stojijo v Ljubljani in okolici, na Ptuju, v okolici Maribora, v Rogaški Slatini, pri Šentjerneju, na Otočcu …

DRAŽBE
Članki
Članki Spletna dražba Unija: Kako do hiše v okolici Novega mesta za 49 tisočakov ali manj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija se boste lahko v četrtek, 20. aprila, potegovali za stanovanjsko hišo v Straži pri Novem mestu...

DRAŽBE
Članki
Članki Kaj boste na dražbah lahko kupili na Obali?

Izklicne cene so od 103.575 do 591.288 evrov