Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.
Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

Kako do hiše na idilični lokaciji ob Bloškem jezeru? Zadnji dnevi za vplačilo varščin

Čas branja: 2 min
03.05.2017  20:30
Spletna dražba bo 1. junija na spletnem portalu dražbene hiše Unija. Zadnji dnevi za vplačilo varščine je 31. maj do 8. ure.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
A1 dodaj
Grad Snežnik dodaj
Dušan Ferjan dodaj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 1. junija dražili leseno hišo na idilični lokaciji ob Bloškem jezeru na Volčjem. Brunarica je zgrajena do tretje podaljšanje gradbene faze in se prodaja po izklicni ceni 79 tisoč evrov. Stoji na 439 kvadratnih metrov velikem zemljišču, njena površina je 131,5 kvadratnega metra.

Dva balkona, terasa in nadstrešek za avto

Sestavljena je iz dveh etaž – pritličja in mansarde. V pritličju so predvideni kuhinja, jedilnica, dnevni prostor, toaletni in garderobni prostori. Iz dnevnega prostora je možen izhod na zunanjo pokrito teraso. Zidani dimnik omogoča izdelavo in vgradnjo kamina, krušne ali kmečke peči.

V mansardi so predvidene spalnica z izhodom na balkon, dve otroški sobi z izhodom na drugi balkon in kopalnica. Dostop do hiše je asfaltiran, pred hišo je tudi nadstrešek za avto. Komunalni priključki so napeljani v hišo. Več informacij o hiši najdete na spletni strani Unije dražb.

Poleti kopanje, pozimi drsanje in tek na smučeh

Bloška planota leži na skrajnem robu Notranjske med Cerkniškim poljem ter Loško in Ribniško dolino. Bloke so dostopne iz več smeri: s primorske avtoceste A1 (izhod Unec), prek Cerknice in Bloške Police; iz Velikih Lašč čez Lužarjev breg ter iz Ribniške doline. Bloško jezero je priljubljena izletniška točka kolesarjev, sprehajalcev, pohodnikov, jahalcev. Ob nizkih zimskih temperaturah je na jezeru mogoče drsati, v neposredni bližini so urejene tekaške proge za smučarski tek. Poleti, ko se voda ogreje, se je mogoče kopati.

V okolici Blok je še nekaj turističnih zanimivosti, kot so Cerkniško jezero, Grad Snežnik, Križna jama in Rakov Škocjan. Turistična zveza Slovenije je leta 2016 v okviru akcije Moja dežela – lepa in gostoljubna Bloško jezero izbrala za najlepši izletniški kraj

Kako do nakupa

Spletna dražba bo stekla 1. junija in bo trajala od 8. do 17. ure. Draženje bo potekalo na spletnem portalu dražbene hiše Unija. Cena na dražbi se bo zviševala. Kupec bo moral ob nakupu plačati še dvoodstotni davek na promet nepremičnin.

Kako vplačati varščino

Vsi, ki bi želeli sodelovati na spletni dražbi, boste morali pred začetkom dražbe vplačati varščino 3.950 evrov. Zadnji rok za vplačilo varščin je 24 ur pred začetkom dražbe, torej do 31. maja do 8. ure. Vse splošne pogoje najdete na spletni strani Unije dražb.

Kako si nepremičnino ogledati

Brunarico si lahko ogledate po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem. Kontaktna oseba je Dušan Ferjan, dosegljiv je po telefonu 041 710 078 in na elektronskem naslovu dusan.ferjan@gmail.com.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki