10 stanovanj, ki jih lahko septembra kupite na dražbah 10 stanovanj, ki jih lahko septembra kupite na dražbah Izklicne cene se začnejo pri 40 tisočakih
Za Fursovega porscheja se je steplo skoraj 40 dražiteljev Za Fursovega porscheja se je steplo skoraj 40 dražiteljev Nizka cena in gneča na dražbi. Končni rezultat: podvojitev cene
Država prodaja tega »angleškega harleyja«. Zakaj ga je sploh potrebovala? Država prodaja tega »angleškega harleyja«. Zakaj ga je sploh potrebovala? Prihodnji teden bo ministrstvo za javno upravo na dražbi prodajalo motocikel, namenjen posebnežem, ki iščejo velike, težke in postavljaške cestne križarke

Spletna dražba Unija: Kako do hiše v okolici Novega mesta za 49 tisočakov ali manj

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 4 min
10.04.2017  14:45
Na spletni dražbi dražbene hiše Unija se boste lahko v četrtek, 20. aprila, potegovali za stanovanjsko hišo v Straži pri Novem mestu in poslovni prostor v Trbovljah. Obe nepremičnini prodajajo Anepremičnine, hčerinska družba Abanke.

Obveščaj me o novih člankih:  

Izklicna cena stanovanjske hiše v Straži pri Novem mestu je določena pri 49 tisoč evrih in se bo na dražbi zniževala. Stanovanjska hiša, ki je bila zgrajena leta 1974, po navedbah prodajalca stoji na prijetni in sončni lokaciji z lepim razgledom. Sestavljena je iz treh etaž – kleti, visokega pritličja in mansarde. Skupna površina hiše znaša 222,6 kvadratnega metra. Poleg hiše bo kupec dobil tudi del pripadajočega zemljišča, ki je po podatkih Gursa veliko 290 kvadratnih metrov. Na njem stoji dobrih 33 kvadratnih metrov velika drvarnica. Hiša se prodaja prazna in v njej ni najemnikov.

Kako se bo zniževala cena?

Dražba z zniževanjem izklicne cene bo v četrtek, 20. aprila, na spletnem portalu dražbene hiše Unija in bo trajala dve uri, od 9. do 11. ure. V praksi dražba z zniževanjem izklicne cene pomeni, da bo računalniški sistem izklicno ceno zniževal v več korakih, dokler prvi od dražiteljev ne bo privolil v ponudbo v določenem koraku dražbe. Cena pa se ne bo zniževala v nedogled, saj lahko podajalec kadarkoli odstopi od dražbe.

Kako vplačati varščino?

Vsi interesenti, ki bi želeli sodelovati na spletni dražbi, bodo morali pred začetkom spletne dražbe plačati tudi varščino. Zadnji rok za plačilo je torek, 18. april, do 9. ure. Vse informacije o plačilu varščine najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.

Kako si nepremičnino ogledati?

Stanovanjsko hišo si pred nakupom lahko tudi ogledate. Ogledi so možni ob navzočnosti predstavnika prodajalca. Vse potrebne informacije dobite pri Robertu Vrenku na elektronskem naslovu robert.vrenko@abanka.si.

Poslovni prostor v Trbovljah za 15.500 evrov

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 20. aprila kupili tudi poslovni prostor v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta na Vodenski cesti 10 v Trbovljah. Poslovni prostor je velik 110 kvadratnih metrov, izklicna cena pa je določena pri 15.500 evrih. Na dražbi se bo cena zviševala. Poslovni prostor se prodaja brez najemnika in brez opreme. Ker so nad poslovnim prostorom stanovanja, je primeren za mirne dejavnosti. Parkiranje je možno neposredno ob objektu.

Za sodelovanje na dražbi bo moral kupec do vključno 18. aprila do 9. ure vplačati varščino. Ogled nepremičnine je možen ob predhodnem dogovoru s predstavnikom prodajalca. Več informacij dobite na spletni strani dražbene hiše Unija ali pri predstavniku prodajalca Robertu Vrenku, ki je dosegljiv na elektronskem naslovu robert.vrenko@abanka.si.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Spletna dražba: Poslovni prostori na Obali in v Mariboru ter večje zemljišče v Kozjem

Dražba nepremičnin družbe Anepremičnine bo stekla 21. junija

DRAŽBE
Članki
Članki To so najboljše hiše, ki bodo marca na dražbah

Na voljo bodo na obali, v Ljubljani in okolici, v okolici Maribora in v Slovenskih Konjicah, z bazenom ali brez

DRAŽBE
Članki
Članki To je 15 najboljših hiš, ki bodo na junijskih dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 78.850 evrih in segajo vse do 300 tisočakov

DRAŽBE
Članki
Članki To je aprilski izbor hiš, ki bodo na voljo na dražbah

Hiše stojijo v Ljubljani in okolici, na Ptuju, v okolici Maribora, v Rogaški Slatini, pri Šentjerneju, na Otočcu …