Dražbe

Spletna dražba Unija: Kako do hiše v okolici Novega mesta za 49 tisočakov ali manj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija se boste lahko v četrtek, 20. aprila, potegovali za stanovanjsko hišo v Straži pri Novem mestu in poslovni prostor v Trbovljah. Obe nepremičnini prodajajo Anepremičnine, hčerinska družba Abanke.

Iskalnik dražb | Koledar >

10.04.2017 14:45
Čas branja: 5 min

Izklicna cena stanovanjske hiše v Straži pri Novem mestu je določena pri 49 tisoč evrih in se bo na dražbi zniževala. Stanovanjska hiša, ki je bila zgrajena leta 1974, po navedbah prodajalca stoji na prijetni in sončni lokaciji z lepim razgledom. Sestavljena je iz treh etaž – kleti, visokega pritličja in mansarde. Skupna površina hiše znaša 222,6 kvadratnega metra. Poleg hiše bo kupec dobil tudi del pripadajočega zemljišča, ki je po podatkih Gursa veliko 290 kvadratnih metrov. Na njem stoji dobrih 33 kvadratnih metrov velika drvarnica. Hiša se prodaja prazna in v njej ni najemnikov.

Kako se bo zniževala cena?

Dražba z zniževanjem izklicne cene bo v četrtek, 20. aprila, na spletnem portalu dražbene hiše Unija in bo trajala dve uri, od 9. do 11. ure. V praksi dražba z zniževanjem izklicne cene pomeni, da bo računalniški sistem izklicno ceno zniževal v več korakih, dokler prvi od dražiteljev ne bo privolil v ponudbo v določenem koraku dražbe. Cena pa se ne bo zniževala v nedogled, saj lahko podajalec kadarkoli odstopi od dražbe.

Kako vplačati varščino?

Vsi interesenti, ki bi želeli sodelovati na spletni dražbi, bodo morali pred začetkom spletne dražbe plačati tudi varščino. Zadnji rok za plačilo je torek, 18. april, do 9. ure. Vse informacije o plačilu varščine najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.

Kako si nepremičnino ogledati?

Stanovanjsko hišo si pred nakupom lahko tudi ogledate. Ogledi so možni ob navzočnosti predstavnika prodajalca. Vse potrebne informacije dobite pri Robertu Vrenku na elektronskem naslovu robert.vrenko@abanka.si.

Poslovni prostor v Trbovljah za 15.500 evrov

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 20. aprila kupili tudi poslovni prostor v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta na Vodenski cesti 10 v Trbovljah. Poslovni prostor je velik 110 kvadratnih metrov, izklicna cena pa je določena pri 15.500 evrih. Na dražbi se bo cena zviševala. Poslovni prostor se prodaja brez najemnika in brez opreme. Ker so nad poslovnim prostorom stanovanja, je primeren za mirne dejavnosti. Parkiranje je možno neposredno ob objektu.

Za sodelovanje na dražbi bo moral kupec do vključno 18. aprila do 9. ure vplačati varščino. Ogled nepremičnine je možen ob predhodnem dogovoru s predstavnikom prodajalca. Več informacij dobite na spletni strani dražbene hiše Unija ali pri predstavniku prodajalca Robertu Vrenku, ki je dosegljiv na elektronskem naslovu robert.vrenko@abanka.si.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite [+] poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
OGLAS
FINANCE
Namesto da bi vzel lizing za avtomobil, sem raje vložil v zeleno obveznico

Varna in donosna naložba je zelena obveznica, ki služi tudi za financiranje prehoda na trajnostno in nizkoogljično gospodarstvo

FINANCE
Dražbe
Spletna dražba Unija: posestvo s hišo, bazenom, savno in tenis igriščem za 400 tisočakov
FINANCE
Dražbe
14 hiš, ki jih boste lahko marca kupili na dražbah
Dražbe
DražbeUroš Božin 14 hiš, ki jih boste lahko marca kupili na dražbah

Cene se gibljejo od 107 tisoč evrov do pol milijona evrov

FINANCE
Dražbe
Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali
Dražbe
DražbeRedakcija Dražbe Spletna dražba Unija: apartmajska hiša na hrvaški obali 3

Spletna dražba bo 27. marca, izklicna cena je 249 tisoč evrov

FINANCE
Dražbe
Od obale do Prekmurja: to so hiše, ki bodo naprodaj na februarskih dražbah
Dražbe
DražbeUroš Božin Od obale do Prekmurja: to so hiše, ki bodo naprodaj na februarskih dražbah

Najugodnejša bo naprodaj za 51 tisočakov, najdražja pa za 402 tisoč evrov.

Moje finance
Nakup
Saša do drugega stanovanja prek dražbe. ga bo našla?
Moje finance
Pameten nakupKsenija Sedej Saša do drugega stanovanja prek dražbe. ga bo našla?

Na dražbenem trgu je še živahno, a za odtenek manj, kot smo bili vajeni v minulih dveh letih. fotografinja saša pa kljub temu razmišlja o nakupu že drugega stanovanja prav na dražbi. kaj se dogaja na dražbah? kje bo našla stanovanje?

FINANCE
Dražbe
17 hiš, ki bodo aprila na voljo na dražbah
Dražbe
DražbeUroš Božin 17 hiš, ki bodo aprila na voljo na dražbah

Izklicne cene se začnejo pri 40 tisočakih in segajo vse do 413 tisoč evrov