DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Spletna dražba Unija: pekarna v okolici Maribora

Čas branja: 2 min
06.02.2017  22:30
Spletna dražba Unija: pekarna v okolici Maribora

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Robert Vrenko dodaj
Abanka dodaj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste 22. februarja lahko kupili poslovni objekt s pripadajočim zemljiščem v Pesnici pri Mariboru, ki ga prodaja družba Anepremičnine. Izklicna cena znaša 195 tisoč evrov in se bo na spletni dražbi zniževala.

Gre za objekt nekdanje pekarne skupne površine 408 kvadratnih metrov. Nepremičnina je ob glavni cesti med Pesnico pri Mariboru in Šentiljem, dva kilometra od avtocestnega priključka Maribor sever. »Objekt je najprimernejši za pekovsko dejavnost, z manjšimi predelavami pa bi ga kupec lahko preuredil tudi za kakšno drugo dejavnost,« nam je povedal Robert Vrenko iz družbe Anepremičnine.

Kako poteka nižanje cene?

Spletna dražba pekarne, ki jo prodajajo Anepremičnine, bo v sredo, 22. februarja, od 9. do 14. ure. V praksi dražba z zniževanjem izklicne cene pomeni, da bo računalniški sistem izklicno ceno zniževal v več korakih, dokler prvi od dražiteljev ne bo privolil v ponudbo v določenem koraku dražbe. Cena pa se ne bo zniževala v nedogled, saj lahko podajalec kadarkoli odstopi od dražbe.

Kako vplačati varščino?

Vsak interesent, ki bo želel sodelovati na javni dražbi, bo moral na račun Abanke 48 ur pred začetkom dražbe vplačati varščino v višini 10 odstotkov izklicne cene, torej 19.500 evrov. Zadnji rok za vplačilo varščine je ponedeljek, 20. februarja, ob 9. uri. Vse splošne pogoje in podatke o plačilu varščine najdete na spletni strani Unije ([drazbe.unija.com]), pod predmetom prodaje.

Kako si nepremičnino ogledati?

Termini za ogled nepremičnin so predvideni med 14. in 17. februarjem. Za oglede je potrebna predhodna najava na elek­tronski naslov predstavnika prodajalca Roberta Vrenka (robert.vrenko@abanka.si oziroma na telefonski številki 01 47 18 680).


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki