Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.
Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DUTB začela prodajo drugega sklopa stanovanj v Celovških dvorih. To so cene

Čas branja: 2 min
17.01.2017  11:17
Izhodiščne cene se gibljejo med 65 in 229 tisoč evri
DUTB začela prodajo drugega sklopa stanovanj v Celovških dvorih. To so cene
Foto: Jure Makovec

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Danes je Družba za upravljanje terjatev bank na spletni strani objavila prodajne cene drugega sklopa stanovanj v soseski Celovški dvori v Ljubljani. V drugi prodajni fazi je na voljo 51 delno prenovljenih stanovanj. Gre za pet garsonjer, 21 dvosobnih, 17 trisobnih in osem štirisobnih stanovanj. Cene stanovanj se začnejo pri 65.500 evrih, kolikor boste odšteli za garsonjero s 35,8 kvadratnega metra neto tlorisne površine, in segajo do 229 tisoč evrov.

Za trisobno stanovanje od 120 do 186 tisočakov

Cene trisobnih stanovanj, katerih neto površina je od 72 do 201 kvadratnega metra, se gibljejo med 120 in 186 tisoč evri. Za trisobno stanovanje s 113 kvadratnih metrov neto tlorisne površine in dvema parkirnima mestoma boste odšteli 150 tisoč evrov. Najdražje je štirisobno stanovanje z 228,5 kvadratnega metra neto tlorisne površine in dvema parkirnima mestoma. Stanovanje ima 108,6 kvadratnega metra uporabne površine. Terasa meri 63,4 kvadratnega metra, loža pa 34 kvadratnih metrov.

Prodajne cene stanovanj so postavili na podlagi izkušenj iz prvega kroga prodaje in informacij s trga nepremičnin. Zavezujoče ponudbe v višini najmanj izhodiščnih cen lahko oddate do 16. februarja. Stanovanje bo prodano najboljšemu ponudniku. Če bo za stanovanje več ljudi ponudilo enako ceno, ga bo dobil tisti, ki bo ponudbo oddal prvi. Stanovanja si je možno ogledati vsak dan med 9. in 17. uro. Več podrobnosti o stanovanjih, soseski in postopku prodaje najdete na spletni strani.

Prodali vsa stanovanja iz prvega sklopa

V prvem svežnju je bilo naprodaj 56 stanovanj od 226. Cene so se gibale od 1.400 do 2.100 evrov za kvadratni meter. V prvi prodajni fazi so prejeli kar 450 zavezujočih nakupnih ponudb. Končni kupci so za stanovanja iz prvega sklopa ponudili od 15 do 20 odstotkov več od izklicne cene. Preostalih 119 stanovanj bo kupcem na voljo v spomladanskem času.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki