DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Spletna dražba Unija: apartma in stanovanje imata nova lastnika

Čas branja: 2 min
01.12.2016  22:30
Apartma v Termah Olimia je bil prodan za 35.500 evrov, stanovanje v Ajdovščini pa za 37.550
Spletna dražba Unija: apartma in stanovanje imata nova lastnika

Obveščaj me o novih člankih:  

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija, na kateri je NLB prodajala pet nepremičnin, sta bili uspešno prodani dve. Stanovanju v Ajdovščini je cena poskočila za dobre štiri tisočake.

Za dvosobno stanovanje velikosti 60 kvadratnih metrov v Bevkovi ulici v Ajdovščini sta se potegovala dva dražitelja, ki sta ceno z začetnih 33 tisočakov zvišala na 37.550 evrov. Draženje bi se moralo končati ob 18. uri, vendar se je zavleklo v večer. Razlog za to je v splošnih pogojih draženja, po katerih se čas za oddajo ponudb lahko večkrat podaljša za 25 minut, če dražitelj odda novo ponudbo pet minut pred koncem dražbe.

En dražitelj za apartma v aparthotelu Rosa

Prodan je bil tudi 43 kvadratnih metrov velik apartma v aparthotelu Rosa v Termah Olimia. Varščino zanj je vplačal en dražitelj, ki je apartma kupil za 35.500 evrov, torej 500 evrov nad izklicno ceno. Za dupleks apartma velikosti 78 kvadratnih metrov v aparthotelu Rosa, stanovanjsko hišo v Šempetru v Savinjski dolini in starejšo hišo v Ajdovščini zanimanja ni bilo. Več o nepremičninah, ki so se prodajale na včerajšnji spletni dražbi, boste našli na tej povezavi.

Zgodovina spletnih dražb

Do zdaj je na spletnem portalu dražbene hiše Unija steklo že osem dražb. Nekatere so bile bolj, druge manj uspešne. Večkrat so bila pričakovanja prodajalcev prevelika ali pa nepremičnine niso bile dovolj zanimive za trg.

Uspešna je bila denimo prodaja hibridnega lexusa, ki ga je kupec dobil za dobrih 15 tisočakov. Ali pa apartmaja v Termah Čatež, ki ga je kupec dobil za 19.500 evrov. Prodanih je bilo tudi nekaj poslovnih prostorov, ki jih je prodajal Unicredit.

Neuspešne pa so bile dražbe hotela v Savudriji, nedokončanega stanovanja v Kamniku in vile na ljubljanskih Prulah. Spletna dražba Unija je skupni projekt Časnika Finance, d. o. o., in računovodske hiše Unija, d. o. o. Več informacij najdete na povezavi.

 Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki