DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

(foto) Celovški dvori: Cene od 1400 do 2100 evrov na kvadratni meter

Čas branja: 2 min
13.10.2016  10:20
Od jutri bo naprodaj prvih 56 stanovanj. Cena za kvadratni meter - skupaj s parkirišči, shrambami, terasami - je od 1400 do 2100 evrov.
(foto) Celovški dvori: Cene od 1400 do 2100 evrov na kvadratni meter
Foto: Jure Makovec

Obveščaj me o novih člankih:  

Družba za upravljanje terjatev bank jutri začenja prodajo prvega svežnja stanovanj v ljubljanski soseski Celovški dvori. Cene se gibljejo od 1400 do 2100 evrov na kvadratni meter, če upoštevamo še parkirišča, oziroma med 1250 in 1800 na kvadratni meter brez parkirišč, so razkrili na današnji tiskovni konferenci. Stanovanja najdete na (nepremicnine.dutb.eu/cd/Stanovanja/).

Janez Škrubej z DUTB je na današnji tiskovni konferenci povedal, da so stanovanja prevzeli konec julija in prvi sklop osvežili.

Domen Nahtigal, skrbnik nepremičnin na DUTB, pa je poudaril: "Ta soseska je neupravičeno stigmatizirana. Dostopi do garaž so samo za stanovalce, težav ni. Soseska je varna in kvalitetno zgrajena. Stanovanja od šestega nadstropja naprej so nadstandardna." Celovški dvori so specifični, stanovanja so od garsonjer do večjih petsobnih stanovanj. Oblikovali smo unikaten cenik, za vsako stanovanjsko enoto. Izhodiščne cene stanovanj so na računsko površino, torej vsi prostori, faktorji za terase so 0,25.

Kaj bo naprodaj?

V prvi fazi prodaje bo naprodaj 56 od skupno 226 stanovanj iz prve lamele. To je devetnadstropni blok najdlje od Celovške ceste in najbližje železniški progi. 

Prvih 45 dni bodo morebitni kupci imeli dneve odprtih vrat in v tem času si bodo lahko ogledali stanovanja, na oglede se je treba naročiti pri družbi Stoja Trade. Na obrazcu DUTB bodo kupci lahko označili stanovanje, ki bi ga želeli kupiti, dali ponudbo ter vplačali aro v višini 3000 evrov. Posamezen kupec lahko kandidira za največ tri stanovanja. Stanovanje bo prodano najboljšemu ponudniku. Če bo za stanovanje več ljudi ponudilo enako ceno, ga bo dobil tisti, ki bo ponudbo oddal prvi.

Več podrobnosti o soseski in postopku prodaje, pa tudi, kaj morebitnim kupcem svetujejo strokovnjaki, najdete v članku Celovški dvori so na trgu, to vse morate vedeti o njih, za ogled fotografij vzorčnih stanovanj pa kliknite na spodnjo galerijo.

 Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki