DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Spletna dražba Unija: Vila pod ljubljanskim gradom za 670 tisočakov

Čas branja: 4 min
04.10.2016  22:30
Spletna dražba bo 19. oktobra
Spletna dražba Unija: Vila pod ljubljanskim gradom za 670 tisočakov

Obveščaj me o novih člankih:  

Če iščete nov dom ali priložnost za posel ob robu starega mestnega jedra Ljubljane neposredno pod Ljubljanskim gradom, boste imeli priložnost 19. oktobra na spletni dražbi dražbene hiše Unija.

Tokrat boste lahko dražili meščansko vilo na Karlovški cesti 13 na ljubljanskih Prulah. Izklicna cena znaša 669 tisoč evrov (brez DDV). Vila je bila zgrajena leta 1931 in je bila v celoti obnovljena. Stoji na sončni lokaciji pod Ljubljanskim gradom, na robu starega mestnega jedra.

Veliki prostori in terasa z montažnim bazenom

Stanovanjsko-poslovna vila je sestavljena iz treh etaž in manjše kleti. Bruto površina vseh prostorov v stavbi je 400 kvadratnih metrov. V pritličju so zdaj poslovni prostori, namenjeni zdravstveni (zobozdravstveni) dejavnosti, v preostalih etažah pa je stanovanje s tremi spalnicami, kabinetom, veliko dnevno sobo, širokim stopniščem, kuhinjo, pralnico, kopalnico, sanitarijami, garderobno sobo, balkonom in približno 20 kvadratnih metrov veliko teraso z montažnim bazenom. V hiši so vsi potrebni priključki.

Dvorišče veliko 100 kvadratov, lastnega parkirišča ni

Okoli vile je še 555 kvadratnih metrov zemljišča, od česar je približno 100 kvadratnih metrov dvorišča, preostanek pa je grajski hrib. Lastnega parkirišča vila nima. Parkiranje je možno na javnih parkirnih prostorih v neposredni bližini vile, kot lastnik vile boste lahko pridobili dovolilnico.

Možna je preureditev v hostel, manjši hotel ali tri stanovanja

Hišo je po mnenju prodajalca možno v celoti preurediti v poslovni objekt – lokacija in struktura stavbe sta primerni za hostel ali manjši hotel. V vili bi bilo možno urediti tudi tri samostojna stanovanja. Če bi se kupec želel ukvarjati z zdravstveno dejavnostjo, je namembnost pritličja že urejena.

Kako dobre so Prule za biznis in dom

»Prule so ena od tistih lokacij v Ljubljani, ki omogočajo sodoben način življenja v neposredni bližini starega mestnega jedra. Ob tem zaradi svoje lege med obema krakoma reke Ljubljanice in Gruberjevega kanala na eni strani ter grajskim gričem na drugi zagotavlja mirno bivanje in ponuja veliko možnosti za sprehode v naravi,« pravi Predrag Todić iz nepremičninske agencije Ljubljana nepremičnine. Poleg zanimive lokacije za novo domovanje pa so Prule privlačne tudi kot naložba, ocenjuje Todić. »Nepremičnine se hitro oddajo v najem in cene so višje od povprečja. To zagotavlja hitrejše in zanesljivejše vračanje vloženih sredstev.«

Ogledi ob predhodni napovedi možni kadarkoli

Če imate dodatna vprašanja o vili ali si jo želite ogledati v živo, boste vse potrebne informacije dobili pri predstavnici prodajalca Marti Weber na telefonski številki 041 330 541. Za ogled vile se morate predhodno napovedati.

 Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki