DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Spletna dražba Unije je uspela: apartma v Termah Čatež našel kupca

Čas branja: 1 min
03.06.2016  11:27
Prodajalec apartmaja je z razpletom dražbe zadovoljen. "Še posebej zadovoljni pa smo z odzivom, ki je bil veliko večji kot ob dosedanjih klasičnih oblikah prodaje."
Spletna dražba Unije je uspela: apartma v Termah Čatež našel kupca

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Terme Čatež dodaj
Luka Lajovic dodaj
Formal dodaj

Apartma v Termah Čatež, ki se je za 19 tisoč evrov prodajal na spletni dražbi dražbene hiše Unija, je dobil novega lastnika. Za apartma se je zanimalo okoli 10 interesentov, na koncu pa sta na dražbi sodelovala dva, ki sta pravočasno vplačala varščini. Ker se je eden od dražiteljev odločil, da bo ponudil le izklicno ceno, drugi ni imel težkega dela in je moral izklicno ceno zvišati le enkrat. Končna dosežena cena je tako znašala 19.500 evrov.

"Z razpletom dražbe smo zadovoljni, še posebej zadovoljni pa smo z odzivom, ki je bil veliko večji kot ob dosedanjih klasičnih oblikah prodaje. Na ta način smo apartma neuspešno prodajali skoraj dve leti," nam je povedal prodajalec apartmaja Luka Lajovic iz družbe Formal.

Lajovic dodaja še, da je zadovoljen tudi z udeležbo dveh dražiteljev, pa čeprav enega pasivnega. "Velike gneče za nakup nismo pričakovali. Glavni razlog je neatraktivnost Term Čatež zaradi pavšala, ki ga morajo plačevati vsi lastniki apartmajev. Tisti, ki želijo apartma kupiti zase, se ponavadi umaknejo, ko izvejo za ta strošek."

Nove priložnosti na spletni dražbi: 15 poslovnih nepremičnin

Spletne dražbe Unije gredo dalje tudi ta mesec. Tokrat boste lahko 14. junija lahko višali in nižali cene 15 poslovnih nepremičnin v vseh slovenskih regijah. Nekaj splošnih informacij o dražbah in povezave do posameznih nepremičnin boste našli na povezavi ([drazbe.finance.si]). Ogledate si jih lahko tudi v spodnjem katalogu.

Katalog spletnih dražb Unije

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki