Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.
Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

Pisarniški objekt v poslovni coni Tezno

Čas branja: 1 min
31.05.2016  22:30
Pisarniški objekt v poslovni coni Tezno

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
UniCredit dodaj

V poslovni coni Tezno v Mariboru se na dražbi z zniževanjem izklicne cene 610 tisoč evrov brez DDV prodaja pisarniški objekt. Stavba je bila zgrajena leta 1964, v letih 1985, 2005 in 2009 pa delno obnovljena.Kot pravijo v Unicredit Leasingu, objekt načeloma potrebuje prenovo in rekonstrukcijo, tretje in četrto nadstropje ter mansarda (ki skupaj merijo okoli 1.600 kvadratnih metrov) so bili sicer prenovljeni in so po manj zahtevnih vzdrževalnih posegih primerni za vselitev. Preostali dve nadstropji, ki skupaj merita okoli 800 kvadratnih metrov, pa potrebujeta temeljito prenovo.

Spletna dražba 15 poslovnih nepremičnin bo 14. junija potekala na spletnem portalu dražbene hiše Unija

»Podkleten štirinadstropni objekt je na naslovu Cesta k Tamu 12 v Mariboru. Tretje nadstropje je sklenjena celota, velika okoli 900 kvadratnih metrov, ki jo je težko deliti, medtem ko je v četrtem nadstropju na voljo zaokrožena celota v skupni izmeri 600 kvadratnih metrov. Preostanek je 18 pisarn, ki jih je mogoče oddajati ločeno in so v medetažah, deloma tudi v četrtem nadstropju objekta,« dodajajo v Unicredit Leasingu.

Objektu pripada parkirišče s 30 parkirnimi mesti, površina pripadajočega zemljišča znaša 3.086 kvadratnih metrov, objekt pa meri 4.264 kvadratnih metrov. V polkleti stavbe je skladišče, ki je bilo leta 2009 v celoti prenovljeno in do katerega je možno dostopati s tovornim vozilom.

Pisarniški objekt Maribor Tezno, 4.264 m2

Nižanje cene

Izklicna cena: 610.000 EUR

Naslov: Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor

Letnik: 1964

Oglejte si katalog nakupnih priložnosti

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 14. junija kupili 15 poslovnih nepremičnin po vsej Sloveniji. Cene boste lahko zviševali ali zniževali. Kaj lahko kupite in kakšne so cene si lahko ogledate v spodnjem katalogu.

Katalog spletnih dražb Unije

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki