DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Na spletni dražbi Unije 15 poslovnih nepremičnin po vsej državi

Čas branja: 2 min
25.05.2016  22:30
Nižajte in višajte ceno poslovnih nepremičnin!
Na spletni dražbi Unije 15 poslovnih nepremičnin po vsej državi
V torek, 14. junija, boste lahko na spletni dražbi Unije zniževali izklicno ceno 1,9 milijona evrov, za kolikor se prodaja poslovna stavba Tehnopolis III v celjskem tehnološkem parku.

Obveščaj me o novih člankih:  

Kupujete novo pisarno, upravno stavbo, skladišče, trgovski prostor ali logistični center? Potem je morda priložnost spletna dražba Unije. Že prihodnji mesec, 14. junija, boste lahko na njej kupili 15 poslovnih nepremičnin, ki jih prodaja UniCredit Leasing.

Nepremičnine so v Grosupljem, Cerknici, Mariboru, Celju, Novi Gorici, Kozini in Portorožu. Nekaterim boste ceno zviševali, drugim zniževali. Vsak dan vam bomo v Financah natančneje predstavili eno od nepremičnin, že danes pa si vsako od njih lahko ogledate na spletni strani dražbene hiše Unija ([drazbe.unija.com]).

Znižujte ceno poslovni stavbi v središču Celja

Tokrat vam predstavljamo poslovno stavbo Tehnopolis III v Celju, ki se prodaja skupaj z najemniki. Izklicna cena je 1,9 milijona evrov (brez DDV). Ni še dokončna, saj jo boste na spletni dražbi lahko zniževali. Do koliko, je seveda skrivnost, če boste čakali predolgo, pa bo dražba neuspešna in se vam bo nepremičnina izmuznila iz rok. Več v spodnjem okvirju.

Stavba Tehnopolis III je na Kidričevi 24b v Celju. Zgrajena je bila leta 2008 in je v okviru celjskega tehnološkega parka ob eni izmed glavnih vpadnic v Celju. Skupna površina stavbe je 4.357 kvadratnih metrov. V objektu je več pisarn, velikih od 23 do 143 kvadratnih, opremljene so s komunikacijskimi priključki, samostojnim ogrevalno-hladilnim sistemom, protipožarnimi in protivlomnimi senzorji. Parkirna mesta so na voljo pred poslovno stavbo in v kleti objekta.

»Poslovni prostori so primerni za že aktivna storitvena in tehnološka podjetja, predstavništva tujih in domačih podjetij, zbornice, sklade in institucije, pa tudi za podjetja, ki šele začenjajo svojo podjetniško pot,« pojasnjujejo v UniCredit Leasingu.

Kam po dodatne informacije in na ogled

Vsi zainteresirani si boste lahko poslovno stavbo ogledali od 6. do 10. junija. Vnaprejšnja napoved je mogoča pri predstavniku prodajalca Juretu Briclju, ki bo interesentom posredoval tudi druge podatke o nepremičnini (telefon: 01/60 16 006; e-pošta: jure.bricelj@unicreditleasing.si) .

Kako poteka zniževanje cene

Spletna dražba bo 14. junija na spletnem portalu dražbene hiše Unija. Začela se bo ob 8. uri, izklicna cena je 1,9 milijona evrov (brez DDV). Če nihče izmed uporabnikov ne bo sprejel izklicne cene, se bo ta v naslednjem in morebitnih nadaljnjih korakih zniževala. Posamezni korak bo trajal največ 12 minut, v vsakem bo sistem znižal izklicno neto ceno za poljubni znesek. Na dražbi bo uspešen dražitelj, ki bo prvi dal ponudbo za ceno, določeno v posameznem dražbenem koraku. Dražbena hiša sme v kateremkoli koraku zniževanja cene odstopiti od nadaljnje dražbe in nadaljnjega zniževanja cene. Če do takrat nihče izmed uporabnikov ne bo sprejel cene nepremičnine, ki je določena v posameznem koraku, bo dražba neuspešna.

Ne pozabite na varščino

Pogoj za sodelovanje na dražbi je plačilo varščine. Ta za poslovno stavbo Tehnopolis III znaša 190 tisoč evrov. Zadnji rok za vplačilo je 10. junij ob 14. uri. Nakazana mora biti na transakcijski račun prodajalca št.: SI56 2900 0005 5064 332, odprt pri Unicredit banki Slovenije. Nalog za plačilo varščine se vam bo avtomatsko ustvaril ob potrditvi varščine na spletnem portalu. Dražitelj mora do vključno 10. junija 2016 do 14. ure posredovati skenirano potrdilo o vplačilu varščine na elektronski naslov (jure.bricelj@unicreditleasing.si).

Znesek vplačane varščine se vrne dražiteljem, ki na dražbi niso uspešni, oziroma vsem, če dražba ni uspešna, in sicer v treh delovnih dneh po koncu elektronske dražbe.

Splošne pogoje najdete v razdelku »Dokumenti in priloge« na spletni povezavi ([drazbe.unija.com]).

Celje-Kidriceva-24b-11-.1464197213.jpg

Celje-Kidriceva-24b-10-.1464197215.jpg

Celje-Kidriceva-24b-9-.1464197216.jpg

Celje-Kidriceva-24b-5-.1464197216.jpg.n.600px.jpgNapišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki