Kako do štirih hektarjev stavbnih zemljišč v Ankaranu Kako do štirih hektarjev stavbnih zemljišč v Ankaranu Začenjajo se dražbe skoraj 40 tisoč kvadratnih metrov zemljišč v Ankaranu
TOP dražbe: stanovanji v Ljubljani, hiše v okolici Bleda, v Mariboru ter Poljčanah TOP dražbe: stanovanji v Ljubljani, hiše v okolici Bleda, v Mariboru ter Poljčanah Pregled najboljših dražb v tednu od 25. februarja do 3. marca
Jankovićeva Electa daleč od postavljenih ciljev in obljub upnikom Jankovićeva Electa daleč od postavljenih ciljev in obljub upnikom Namesto načrtovanega dobička Electa Inženiring posluje z izgubo; tudi prihodki so daleč od načrtovanih; zapleti tudi pri prodaji nepremičnin
Dražbe v Ljubljani: kje lahko kupite hišo, stanovanje ali poslovni prostor Dražbe v Ljubljani: kje lahko kupite hišo, stanovanje ali poslovni prostor Pregled najboljših dražbenih priložnosti v Ljubljani z okolico.
Medijske toplice spet naprodaj, kakšna bo njihova usoda? Medijske toplice spet naprodaj, kakšna bo njihova usoda? Izklicna cena za izropan in zapuščen hotelski kompleks z bazeni je 678.900 evrov.

Spletna dražba stanovanja v Kamniku: Čas za plačilo varščine le še do 12. ure!

Čas branja: 1 min
20.04.2016  10:02
Spletna dražba bo stekla jutri, varščino v višini 7.100 evrov pa morate plačati že danes.
Spletna dražba stanovanja v Kamniku: Čas za plačilo varščine le še do 12. ure!

Spletna dražba velikega trisobnega stanovanja v Kamniku bo na spletnem portalu Unija dražbe potekala jutri, v četrtek 21. aprila, od 12. do 18. ure.

Rok za plačilo varščine pa se izteče danes ob 12. uri! Znesek, ki ga je potrebno nakazati na račun dražbene hiše Unije znaša 7.100 evrov.

Vse splošne pogoje o dražbi in navodila za plačilo varščine najdete najdete

na tej povezavi.

Vse dodatne informacije o stanovanju pa najdete

v tem članku.

Priložnost za nakup hotela v Savudriji

Po prvomajskih praznikih, v četrtek 5. maja, pa bo na spletnem portalu Unija dražbe stekla tudi dražba apartmajskega hotela Villa Valdepian v Savudriji, ki se prodaja po izklicni ceni 4,99 milijona evrov. Varščina v tem primeru znaša pet odstotkov izklicne cene oziroma 249.500 evrov in mora biti na račun Unija dražb nakazana 24 ur pred začetkom dražbe, torej najpozneje do srede, 4. maja, do 12. ure.

Vsem interesentom bo omogočen tudi ogled vile, a se je treba napovedati. To lahko naredite na telefonski številki 01 360 20 00 ali na e-naslov: info@unija.com.

Podrobnosti o dražbi in hotelu Villa Valdepian najdete na tej povezavi.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Cena je bila previsoka. Stanovanje v Kamniku ni našlo kupca 3

Za uspeh je bistvena nizka izklicna cena; če je previsoka ni nikogar, če je privlačna, se tepejo - cena pa gre gor!

DRAŽBE
Članki
Članki (video) Epilog razkrinkal lopovščino na javnih dražbah 18

Oddaja Epilog je razkrila, kako dražitelj podkupi druge, da bi ti odstopili od javne dražbe

FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike