DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Priložnost za posel v Savudriji: na spletno dražbo vila Valdepian

Čas branja: 2 min
13.04.2016  12:00
Zadnji dnevi za plačilo varščine! Zadnji rok je v sredo, 4. maja, do 12. ure
Priložnost za posel v Savudriji: na spletno dražbo vila Valdepian

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Maja Breznik dodaj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 5. maja dražili apartmajski hotel Villa Valdepian v Savudriji oziroma Bašaniji na Hrvaškem. Hotel stoji na mirni lokaciji le nekaj metrov od morske obale in plaže ter le nekaj sto metrov od savudrijskega svetilnika. Od Umaga je oddaljen okoli osem kilometrov, od Savudrije pa slaba dva kilometra. Izklicna cena je 4,99 milijona evrov.

WP-20160412-15-59-44-Pro.1460534954.jpg.s.960px.jpg

Velik penthouse in 23 apartmajev

Zgodovina apartmajskega hotela sega v leto 1908. Obnovljen je bil leta 1998, leta 2007 pa je bila izvedena delna rekonstrukcija. Skupna površina hotela in pripadajočega zemljišča je 1.970 kvadratnih metrov. V hotelu je 23 apartmajev velikosti od 36 do 82 kvadratnih metrov, ki vključujejo terase s pogledom na morje, kuhinjo in kopalnico. Vsak ima tudi satelitsko televizijo. V večjih apartmajih so po dve spalnici in dve kopalnici. Skupno je v hotelu 108 ležišč.

Na vrhu hotela je »penthouse« stanovanje velikosti 400 kvadratnih metrov s savno in terasami, ki gledajo na odprto morje proti italijanskim Dolomitom. Vila ima centralno ogrevanje, dvigalo in možnost uporabe interneta. V pritličju so restavracija, aperitiv bar, pokrita terasa in odprta terasa tik ob morju.

Vilo obdajajo zelene površine s stoletnimi borovci in cipresami ter morska obala.

Prodajalec: Turizem bo vedno iskana panoga

Hotel prodaja družba B. J. P., ki ga ima v lasti od leta 2004. In kakšne poslovne priložnosti v savudrijskem turizmu vidi prodajalec? "Turizem kot panoga bo vedno iskan, ljudje ga iščejo in tudi rabijo. Vedno se bodo iskale poti do prijaznih in zdravih prostorov, narave, kjer se bodo gostje spočili in uživali v miru z družino in prijatelji. Zadovoljni gosti se tako vsako leto vračajo in ne samo sami tudi s svojimi prijatelji," pravi direktorica hotela Maja Breznik.

WP-20160412-16-01-59-Pro.1460534978.jpg.s.960px.jpg

Kako bo potekala dražba

Spletna dražba bo potekala v četrtek, 5. maja, na spletni strani portala Unija dražbe. Trajala bo od 12. do 18. ure. Varščina znaša pet odstotkov izklicne cene oziroma 249.500 evrov in mora biti na račun Unija dražb nakazana 24 ur pred začetkom dražbe, torej najpozneje do srede, 4. maja, do 12. ure. Vse splošne pogoje o dražbi najdete na tej povezavi.

Vsem interesentom bo omogočen tudi ogled vile, a se je treba napovedati. To lahko naredite na telefonski številki 01 360 20 00 ali na e-naslov: info@unija.com.

WP-20160412-16-02-47-Pro.1460535100.jpg.n.960px.jpg

Spletna dražba Unija: Že veste, kje lahko kupite veliko stanovanje v središču Kamnika? Več na tej povezavi.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki