Rastoder kupil Jankovićeve pisarne. Dogovorjen posel? ''Absolutno ne!''  Rastoder kupil Jankovićeve pisarne. Dogovorjen posel? ''Absolutno ne!'' Izklicna cena Electinega sedeža v središču Ljubljane se je zvišala za 100 tisočakov
Enajst gostiln, ki jih lahko kupite na dražbah Enajst gostiln, ki jih lahko kupite na dražbah Izklicne cene se začnejo pri 84 tisoč evrih in segajo do 1,35 milijona evrov.
To so najcenejša stanovanja, ki jih lahko kupite na dražbah To so najcenejša stanovanja, ki jih lahko kupite na dražbah Najcenejša stanovanja v stečajih so naprodaj že od šest tisoč evrov. Preverili smo, kaj dobite za ta denar.
Furs izterja vse več dolga, tudi prek javnih dražb in zbiranja ponudb Furs izterja vse več dolga, tudi prek javnih dražb in zbiranja ponudb Lani je Furs izterjal za 66 milijonov evrov več dolga kot predlanskim; ambiciozni načrti tudi letos

Priložnost za posel v Savudriji: na spletno dražbo vila Valdepian

Čas branja: 2 min
13.04.2016  12:00
Zadnji dnevi za plačilo varščine! Zadnji rok je v sredo, 4. maja, do 12. ure
Priložnost za posel v Savudriji: na spletno dražbo vila Valdepian

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Maja Breznik dodaj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 5. maja dražili apartmajski hotel Villa Valdepian v Savudriji oziroma Bašaniji na Hrvaškem. Hotel stoji na mirni lokaciji le nekaj metrov od morske obale in plaže ter le nekaj sto metrov od savudrijskega svetilnika. Od Umaga je oddaljen okoli osem kilometrov, od Savudrije pa slaba dva kilometra. Izklicna cena je 4,99 milijona evrov.

WP-20160412-15-59-44-Pro.1460534954.jpg.s.960px.jpg

Velik penthouse in 23 apartmajev

Zgodovina apartmajskega hotela sega v leto 1908. Obnovljen je bil leta 1998, leta 2007 pa je bila izvedena delna rekonstrukcija. Skupna površina hotela in pripadajočega zemljišča je 1.970 kvadratnih metrov. V hotelu je 23 apartmajev velikosti od 36 do 82 kvadratnih metrov, ki vključujejo terase s pogledom na morje, kuhinjo in kopalnico. Vsak ima tudi satelitsko televizijo. V večjih apartmajih so po dve spalnici in dve kopalnici. Skupno je v hotelu 108 ležišč.

Na vrhu hotela je »penthouse« stanovanje velikosti 400 kvadratnih metrov s savno in terasami, ki gledajo na odprto morje proti italijanskim Dolomitom. Vila ima centralno ogrevanje, dvigalo in možnost uporabe interneta. V pritličju so restavracija, aperitiv bar, pokrita terasa in odprta terasa tik ob morju.

Vilo obdajajo zelene površine s stoletnimi borovci in cipresami ter morska obala.

Prodajalec: Turizem bo vedno iskana panoga

Hotel prodaja družba B. J. P., ki ga ima v lasti od leta 2004. In kakšne poslovne priložnosti v savudrijskem turizmu vidi prodajalec? "Turizem kot panoga bo vedno iskan, ljudje ga iščejo in tudi rabijo. Vedno se bodo iskale poti do prijaznih in zdravih prostorov, narave, kjer se bodo gostje spočili in uživali v miru z družino in prijatelji. Zadovoljni gosti se tako vsako leto vračajo in ne samo sami tudi s svojimi prijatelji," pravi direktorica hotela Maja Breznik.

WP-20160412-16-01-59-Pro.1460534978.jpg.s.960px.jpg

Kako bo potekala dražba

Spletna dražba bo potekala v četrtek, 5. maja, na spletni strani portala Unija dražbe. Trajala bo od 12. do 18. ure. Varščina znaša pet odstotkov izklicne cene oziroma 249.500 evrov in mora biti na račun Unija dražb nakazana 24 ur pred začetkom dražbe, torej najpozneje do srede, 4. maja, do 12. ure. Vse splošne pogoje o dražbi najdete na tej povezavi.

Vsem interesentom bo omogočen tudi ogled vile, a se je treba napovedati. To lahko naredite na telefonski številki 01 360 20 00 ali na e-naslov: info@unija.com.

WP-20160412-16-02-47-Pro.1460535100.jpg.n.960px.jpg

Spletna dražba Unija: Že veste, kje lahko kupite veliko stanovanje v središču Kamnika? Več na tej povezavi.Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Cena je bila previsoka. Stanovanje v Kamniku ni našlo kupca 3

Za uspeh je bistvena nizka izklicna cena; če je previsoka ni nikogar, če je privlačna, se tepejo - cena pa gre gor!

DRAŽBE
Članki
Članki Konec hotelirstva bratov Jakopin: Na dražbo bohinjska hotela Bellevue in Pod Voglom 2

Hotela v lasti družbe Finadria bratov Jakopin sta glede na cenitve vredna dva milijona evrov, na dražbi pa se bosta prodajala za 1,4...

DRAŽBE
Članki
Članki Nova cerkvena naložba: hotel Bellevue so kupili za 720 tisoč evrov 4

Dražba bohinjskega hotela Bellevue je uspela. Želela sta si ga podjetnik Marjan Batagelj in Adriatic Slovenica, a je najvišjo ponudbo...

FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...

DRAŽBE
Članki