Kdo so največji poraženci Jankovićevih podjetniških podvigov Kdo so največji poraženci Jankovićevih podjetniških podvigov Zoran Janković pravi, da je največji poraženec poenostavljenih prisilnih poravnav nad Electami. Je res?
To so najcenejša stanovanja na dražbah To so najcenejša stanovanja na dražbah Izklicne cene stanovanj segajo do 111 tisoč evrov. Najcenejše se prodaja za manj kot 18 tisočakov.
Umag prodaja zemljišče za hotel – začetna cena dobra 2 milijona evrov Umag prodaja zemljišče za hotel – začetna cena dobra 2 milijona evrov Gre za slabih 12 tisoč kvadratnih metrov zemlje na Punti, blizu teniških igrišč, kjer je nekoč stala umaška "grdosija" Dvorac

Spletna dražba Unije je uspela! Lexus ima novega lastnika, prodajalec zadovoljen

Čas branja: 1 min
16.03.2016  11:50
Hibridnega lexusa sta dražila dva interesenta, ki sta ceno zvišala na 15.300 evrov. Prodajalec vozila - DBS Leasing - je z razpletom spletne dražbe zadovoljen.
Spletna dražba Unije je uspela! Lexus ima novega lastnika, prodajalec zadovoljen
V DBS Leasingu so z razpletom spletne dražbe zadovoljni. Zanjo so se odločili, ko so odpovedale klasične prodajne poti.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija, ki je potekala v torek, 15. marca, od osmih zjutraj do osmih zvečer, je bilo uspešno prodano hibridno vozilo lexus GS 450h. Za nakup sta se potegovala dva dražitelja, ki sta ceno zvišala z izklicnih 15 tisoč na končnih 15.300 evrov.

»Z razpletom dražbe smo zelo zadovoljni, saj nam je uspelo prodati vozilo, za katero med tradicionalnimi slovenskimi kupci ni bilo zanimanja. Hkrati smo vozilo prodali po ceni, ki je dosegla naša pričakovanja,« je razplet spletne dražbe komentiral Jan Juvan, vodja prodaje premičnin v DBS Leasingu.

Kot še dodaja Juvan, so vozilo sami neuspešno prodajali skoraj pet mesecev, in ker se klasične poti niso obnesle, so se odločili za spletno dražbo.

lexus3.1458154255.jpg

Urednik avtoportala: Kupec je opravil dober nakup

Kot smo že pisali, je bil lexus GS 450h prvič registriran leta 2010 in imel prevoženih približno 150 tisoč kilometrov. V najemu ga je imelo slovensko podjetje, vozil pa ga je en sam uporabnik.

»Kupec je prišel do dobrega nakupa, saj bi v Nemčiji za enako vozilo plačal vsaj 24 tisoč evrov, poleg tega pa še vse pripadajoče stroške z uvozom in davkom na motorna vozila,« razplet spletne dražbe komentira Miloš Milač, urednik spletnega portala avto.finance.si.

Milač dodaja, da je lexus GS 450h na našem trgu zelo redek, zato tudi nima vnaprej določene tržne cene. »Tudi zaradi tega lahko poznavalci pridejo do zelo ugodne cene.«

lexus5.1458154256.jpg

Kmalu naprodaj stanovanja!

Spletnih dražb na dražbenem portalu Unija pa še ni konec. Predvidoma aprila se boste lahko potegovali za nakup petih stanovanj. O lokaciji, velikostih, kakovosti in času spletne dražbe vas bomo pravočasno obvestili.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Cena je bila previsoka. Stanovanje v Kamniku ni našlo kupca 3

Za uspeh je bistvena nizka izklicna cena; če je previsoka ni nikogar, če je privlačna, se tepejo - cena pa gre gor!

DRAŽBE
Članki
Članki (video) Epilog razkrinkal lopovščino na javnih dražbah 18

Oddaja Epilog je razkrila, kako dražitelj podkupi druge, da bi ti odstopili od javne dražbe

DRAŽBE
Članki
Članki Kako se prodajajo avti na dražbah in kaj bo še na voljo 2

V prihodnjih dneh boste lahko na javnih dražbah kupili več osebnih avtov, tovornjakov in dostavnikov

FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike

DRAŽBE
Članki
Članki Pri izvršbah po novem praviloma spletna dražba. Aleluja! Če ne bi bil predlog pišmeuhovski 2

Tako kot imamo elektronsko zemljiško knjigo, bi bilo sistemsko pametno vztrajati pri elektronskih dražbah. Ampak pravila on-line dražb...