Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.
Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

To je bmw, ki so ga zarubili ženi Ivana Zidarja

Čas branja: 1 min
14.10.2015  14:46
Izklicna cena beemveja x3, prvič registriranega leta 2011, je postavljena pri 27 tisočakih
To je bmw, ki so ga zarubili ženi Ivana Zidarja

Obveščaj me o novih člankih:  
BMW dodaj
Ivan Zidar dodaj
Slovenske novice dodaj
Adriaing dodaj
Tadej Poljak dodaj

BMW x3, letnika 2011, ki je v lasti Vindencije Zidar, žene Ivana Zidarja, gre na dražbo, poročajo Slovenske novice. Vozilo je Zidarjevi ženi zarubila koprska gradbena družba Adriaing, ki je v lasti družine Andrejašič. Avto bo sodni izvršitelj Tadej Poljak prodajal na dražbi 22. oktobra v Dekanih. Izklicna cena na prvi dražbi je enaka ocenjeni vrednosti vozila, to je 27 tisoč evrov. Varščina znaša 2.500 evrov.

Vozilo je bilo prvič registrirano leta 2011 in ima prevoženih 34 tisoč kilometrov.

Rubež zaradi več kot 100 tisoč evrov dolga

In koliko znaša dolg Zidarjevih do Adriainga? Na avtu je bila po naših informacijah vpisana plomba v višini 93 tisoč evrov, skupaj z obrestmi pa naj bi se dolg povzpel nekaj nad 100 tisoč evrov. Matjaž Andrejašič rubeža ni želel komentirati. "Gre za osebno zadevo. Še zdaleč pa dolg s to dražbo ne bo poplačan, gre za nekajkratnik tega zneska," nam je povedal Andrejašič. Svojo terjatev je Adriaing prijavil tudi v osebni stečaj Ivana Zidarja, a Andrejašič tudi tega ni želel komentirati.

Zidar v osebnem stečaju, žena menda kupovala nepremičnine

Kot smo pisali, je Ivan Zidar od sredine septembra v osebnem stečaju. Tega je sprožil stečajni upravitelj SCT Leon Benigar Tošič, a se je Zidar na sklep pritožil prek odvetniške pisarne Dušana Korošca. RTV pa je pred nedavnim poročala, da naj bi Vincencija Zidar na obali skušala kupiti novo hišo. Več na tej povezavi.

Kje se srečata Adriaing in Ivan Zidar

Adriaing in SCT, ko ga je vodil Ivan Zidar, sta bili vpleteni v domnevne nepravilnosti pri preprodaji počitniškega doma v Fiesi. Zidar naj bi leta 2006 kot predsednik uprave SCT-ja nepremičnino prodal Adriaingu za dobrih 345 tisoč evrov. Pri določitvi cene niso upoštevali stroškov v zvezi z gradbenim dovoljenjem v višini dobrih 122 tisoč evrov.

Zidar naj bi zlorabil položaj, ker je družba Adriaing nepremičnino čez šest dni za enako kupnino prodala Zidarju in njegovi ženi kot fizičnima osebama. S tem naj bi Zidar sebi in ženi omogočil protipravno pridobitev premoženjske koristi v višini stroškov gradbenega dovoljenja. Višje sodišče je postopek proti Zidarju ustavilo, za soobtoženega direktorja Adriainga Jožefa Andrejašiča in nekdanjega zaposlenega v SCT Stanislava Černeta pa izreklo oprostilno sodbo.

bmw-drazba.1444826267.jpg.o.480px.jpg

bmw6.1444828765.jpg

bmw.1444827351.jpg

bmw3.1444826411.jpg.o.240px.jpg

bmw1.1444826428.jpg



Preberite tudi:

22.10.2015

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki