DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj
Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih
Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

Za dražbo Aha Mure za zdaj nobene varščine

Čas branja: 1 min
15.06.2015  16:29
Za Aha Muro naj bi se zanimal tudi tuji strateški vlagatelj, ki pa naj bi mu po besedah stečajnega upravitelja Steva Radovanovića zmanjkalo časa
avtor
Za dražbo Aha Mure za zdaj nobene varščine

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Aha dodaj
Mura dodaj
Stevo Radovanović dodaj

Tudi tretji dražbi delujočega zdravega jedra Aha Mure v stečaju, ki bo v torek, slabo kaže, saj danes do 15.30 ni nihče plačal varščine v višini 230.000 evrov. Rok za nakazilo se sicer izteče opolnoči.

Na tretji dražbi bodo za izklicno ceno 2,3 milijona evrov naprodaj poslovna cona s tremi industrijskimi objekti, stroji in oprema, zavarovana blagovna znamka Mura ter nezavarovana blagovna znamka eMura, vendar pa bo dražba potekala z zniževanjem cene do višine, s katero so se strinjali upniški odbor in ločitveni upniki.

Med interesenti menda tudi tujci

Kot je za STA povedal stečajni upravitelj Aha Mure Stevo Radovanović, je razočaran, ker je čakal na potrditev strateškega kupca. Ta, kot pravi, je imel pripravljeno varščino, vendar mu strateški partnerji niso potrdili nakupa.

"Gre za tujega partnerja, s katerim smo pregledali vse dokumente in razčistili odprta vprašanja, vendar mu je preprosto zmanjkalo časa, še vedno pa trdi, da bodo Muro kupili," dodaja Radovanović.

Na prvi dražbi oktobra 2014 je bila izklicna cena Aha Mure 4,6 milijona evrov, na drugi februarja letos pa tri milijone evrov, kar je likvidacijska vrednost družbe, vendar zanimanja za nakup ni bilo.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
DRAŽBE
Članki
Članki Mega dražba v stečaju Primorja: jeseni naprodaj 38 počitniških hiš na Cresu 12

Propadli ajdovski gradbinec je po dolgih letih vendarle vpisan kot zemljiškoknjižni lastnik počitniških hiš na Cresu

DRAŽBE
Članki
Članki Bodo stečajne dražbe vendarle stekle? To bo naprodaj

Katere prodaje iz stečajev so predvidene konec maja in na začetku junija

DRAŽBE
Članki
Članki DUTB prodaja kot še nikoli. Kaj se dogaja? 1

Zakaj je DUTB pospešila prodajo nepremičnin in kaj je naprodaj

DRAŽBE
Članki
Članki Zemljišča za gradnjo hiš, stanovanjskih sosesk in poslovnih objektov, ki so naprodaj na dražbah 2

Pregledali smo ponudbo zemljišč, ki jih boste do konca junija lahko kupili na dražbah; izklicne cene se začnejo pri 25 tisoč evrih

DRAŽBE
Članki
Članki Stečaj garažne hranilnice v Komendi: upnikom prve drobtinice, upravitelj nad nekdanje vodstvo

Upnikom, ki terjajo pet milijonov evrov, je bilo do zdaj nakazanih 300 tisoč evrov.

DRAŽBE
Članki